Webshop optimalisatie

Webshop optimalisatie is simpel gezegd het beter maken van de huidige webshop. De webshop verbeteringen kunnen op allerlei niveaus worden doorgevoerd.

 • Webshop optimalisatie voor een betere usability
 • Webshop optimalisatie voor een betere conversie
 • Webshop optimalisatie voor een betere vindbaarheid
 • Webshop optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines
 • Webshop optimalisatie voor betere productpagina weergave in zoekmachines
 • Webshop optimalisatie van productdate (productverrijking)
 • Webshop optimalisatie van de productfeed, affiliate en shopping feeds

Aan de hand van uw huidige webshop kan Arloz na een grondige inspectie van de e-commerce site vaak snel zien waar de verbeterpunten liggen.

Arloz doet een inspectie van wat de webshop gebruiker ziet en hoe een gebruiker door de webshop klikt (usability). Of de e-commerce doelen behaald worden (conversie). Of de webshop goed gevonden kan worden op relevante zoektermen (vindbaarheid). En hoe de weergave van de webshop is in de zoekmachines (SEO expertise).

Arloz bekijkt en test de webshop van gebruikersniveau, zoekmachine interpretatie tot in de regels van de programmeercode van de e-commerce site.

Arloz biedt webshop, e-commerce optimalisatie aan op basis van een optimalisatiecontract voor een x-aantal uren.

Lees ook ‘Webshop zoekmachine optimalisatie‘ op de ‘Vindbaarheid‘ pagina voor meer informatie over verschillende optimalisatie vormen.

Lees tip: Hoe u uw positie in lokale zoekresultaten op Google kunt verbeteren (Website: support.google.com – Google-bedrijfsprofiel Help)


Webshop zoekmachineoptimalisatie

Voor betere zoekmachine resultaten van e-commerce websites is er de webshop zoekmachine optimalisatie (SEO*).

Arloz doet een broncode inspectie van de webshop pagina’s en test hoe pagina’s nu gevonden worden en hoe de weergave van de webshop pagina’s (vooral de productpagina’s) is in de zoekmachine resultaten.

Aan de hand van uw huidige e-commerce website kan ik na een grondige inspectie van de webshop vaak snel zien waar de verbeterpunten liggen.

Webshop zoekmachineoptimalisatie voor een betere vindbaarheid
Bij zoekmachineoptimalisatie voor een betere vindbaarheid ligt de focus op het krijgen van betere posities in de zoekmachines.
Webshop zoekmachineoptimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines
Bij zoekmachineoptimalisatie voor een betere pagina weergave ligt de focus op het krijgen van betere weergave in de zoekmachines.
Webshop zoekmachineoptimalisatie voor een betere productpagina weergaves in zoekmachines
Bij zoekmachineoptimalisatie voor een betere productpagina weergave is bijna het zelfde als optimalisatie voor een betere vindbaarheid en betere productpagina weergave.
Webshop zoekmachineoptimalisatie van productdate (productverrijking)
Bij zoekmachineoptimalisatie van productdata wordt er gekeken hoe we uw huidige productinformatie kunnen optimalisering.
Webshop zoekmachineoptimalisatie van de productfeed, affiliate en shopping feeds
Bij zoekmachineoptimalisatie van product feeds wordt er gekeken hoe u uw productdata, producten bij derden gaat aanbieden. Hoe beter u uw product data aansluit / koppelt aan de hand van de feed specificaties van de affiliate- en shoppingplatformen, des te beter uw productweergave kan zijn.

* SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ wat vrij vertaald ‘zoekmachineoptimalisatie’ betekent. Voor meer informatie over SEO bekijk dan de ook pagina ‘vindbaarheid‘ op deze website.


Is er een gouden regel voor zoekmachineoptimalisatie?

 1. Een website of e-commerce shop heeft voor alle webpagina’s een broncode
 2. Een zoekmachine leest en interpreteert de broncode van webpagina’s
 3. Een zoekmachine laat zoekresultaten zien a.d.h.v. de broncode van webpagina’s
 4. Door de broncode van webpagina’s te optimaliseren krijgt een website betere zoekmachine resultaten

De gouden regel is:Een zoekmachine wil data ontvangen, uw website geeft data


Wat kost webshop zoekmachineoptimalisatie?

De kosten voor webshop zoekmachineoptimalisatie door Arloz variëren tussen de €55,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige webshop zoekmachine optimalisatie (SEO) uit te laten voeren, of voor periodieke optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een SEO contract van x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Bekijk ook de zoekmachine optimalisatie prijslijst.

Webshop zoekmachineoptimalisatie kosten en tarieven

Webshop zoekmachine optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur of meer €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

E-commerce voorbeelden

Hier ziet u e-commerce voorbeelden van webshops ontworpen en ontwikkeld door Arloz. En webshop banneradvertenties voor affiliatemarketing en Google Ads.

Meer voorbeelden? Bekijk de ‘portfolio‘ pagina in deze website.

Portfolio e-commerce: Shopify webshop voorbeeld www.newdayfashion.nl e-commerce webdesign door Arloz. Portfolio e-commerce: Shopify webshop voorbeeld shop.arloz.nl e-commerce webdesign door Arloz.
Portfolio ads & banners: 300x600 banneradvertentie voorbeelden door Arloz. Portfolio ads & banners: 970x250 banneradvertentie voorbeelden door Arloz.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bel, e-mail of vul het contactformulier in.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten webshop optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina’s op basis van usability, conversie, vindbaarheid, pagina weergave, productpagina weergave, productverrijking en productfeeds.

De kosten voor webshop optimalisatie door Arloz variëren tussen de €55,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis. Arloz kan diverse e-commerce platformen en webshop software optimaliseren.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Webshop optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur of meer €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

De kosten voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) door Arloz variëren tussen de €40,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. Bekijk ook de SEO prijslijst op onze vindbaarheid pagina.

Zoekmachineoptimalisatie prijzen en kosten

Zoekmachineoptimalisatie Prijzen (uurtarief)
Website vanaf 12 uur Prijs €55,- per uur
Website 24 uur of meer Prijs €40,- per uur
Webshop vanaf 12 uur Prijs €65,- per uur
Webshop 24 uur of meer Prijs €55,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Arloz bouwt al websites vanaf 1998 dat is nog voor Google.nl bestond en heeft dankzij het meemaken van het begin van Google.com heel veel inzicht, ervaring en expertise in hoe zoekmachines websites en webpagina’s interpreteren. En welke code van websites en e-commerce webshops de zoekmachines gebruiken voor de weergave van de zoekresultaten in de zoekmachine.

Als u voor zoekmachineoptimalisatie door Arloz kiest dan kiest u voor doeltreffend en effectieve zoekmachineoptimalisatie (SEO*). Met 24+ jaar ervaring in webdesign, e-commerce en vindbaarheid kan Arloz snel de verbeterpunten in uw (e-commerce) websites zien.


U wilt webshop optimalisatie en/of zoekmachineoptimalisatie?

U wilt beter gevonden worden in de zoekmachines? Of uw huidige webshop optimaliseren voor een betere usability, conversie, vindbaarheid? Uw e-commerce site up-to-date brengen aan de hand van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)? U zoekt een webmaster met zoekmachineoptimalisatie ervaring?

De eerste stap is natuurlijk contact leggen voor kennismaking, overleg en oriëntatie m.b.t. de mogelijkheden, doelen en wensen voor webshop optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie. Ik sta u graag te woord voor uitleg en toelichting.

U wilt een betere vindbaarheid? Contact is snel gemaakt!


Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren. Arloz.com

Snel contact

Mijn sterkste punten zijn...

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.
Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.

Banner (Ads)

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.
Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.

Grafische vormgeving

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Google reviews

Lizette van de WeerdLizette van de Weerd

15:33 13 Jan 24
Helemaal blij! Arlo denkt mee, is goed bereikbaar en weet het proces goed te begeleiden. Bijna jammer dat ik maar 1 website nodig heb..

Rick KamphuisRick Kamphuis

18:30 09 Jun 23
Arloz heeft voor de start van mijn bedrijf RCK schilderwerken het logo en de huisstijl ontworpen. Ook heeft hij het ontwerp gemaakt voor de bestickering van mijn bedrijfswagen. Ik ben erg tevreden met het geleverde eindresultaat. Je kunt goed met hem overleggen en luistert goed naar de wensen van de klant. En daar komt dan een zeer creatief ontwerp uit! Kortom ik kan Arloz alleen maar aanbevelen.

LOTT holiday homesLOTT holiday homes

11:52 14 Nov 22
Wederom een schitterende website door Arloz webdesign uit Oldenzaal gemaakt. Sinds 2006 is Arlo Zwijnenburg ons vaste contact als het gaat om het maken en onderhouden van de websites voor ons bedrijf. En ook onze nieuwste website is weer helemaal naar tevredenheid!

Gamestoelen LandGamestoelen Land

14:59 28 Oct 22
Arlo is erg ervaren en meedenkend. zeer tevreden. Bedankt!

Justin GrootJustin Groot

12:19 06 Oct 21
Wat een top service! Super snelle reactie, direct het gewenste resultaat, precies op deze manier wil met iemand werken!

123autolakken123autolakken

07:03 05 Oct 21
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Arloz multimedia. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant en ook de service achteraf is helemaal top.

Patrica De jongPatrica De jong

14:49 13 Jan 20
We werken als sinds 2006 samen met Arloz Multimedia. We zijn zeer tevreden. Een samenwerking waarbij niet alleen onze wensen en vragen goed worden omgezet in een goede succesvolle website (la-bastide), maar ook dat wij zelf nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Met Arloz multimedia ook verschillende promotionele activiteiten gedaan afgelopen jaren.Deze week ook de nieuwste website van ons Vakantiehuis Murol gelanceerd (vakantiehuismurol). Waarbij, weer door een prettige samenwerking met Arloz Multimedia, er een mooie nieuwe website is ontstaan. Dit keer een Wordpress website waarbij we ook weer verwachten dat deze net als de website van La-Bastide een succes wordt.

js_loader