Over ons

Arloz is opgericht in 1999 door Arlo Zwijnenburg. Doel en visie zijn het ontwikkelen van concepten voor internet vanuit een grafische inslag met oog voor detail, originaliteit en doeltreffendheid.

Arloz Multimedia
Arlo Zwijnenburg
Deurningerstraat 26a
7571 BC Oldenzaal
Overijssel (Twente)

06-15066974
info@arloz.nl
www.arloz.nl

Kvk nummer: 09109250
Btw-id: NL001856427B92

 Facebook  Twitter  Instagram   Google bedrijfsprofiel   Linkedin

Webdesign en grafische vormgeving

Webdesign en grafische vormgeving

Arloz webdesign, e-commerce en grafische vormgeving… Sinds 1999

Arloz is door Arloz Zwijnenburg opgericht in 1999 in Arnhem en sinds 2010 is Arloz gevestigd in de Boeskoolstad, Oldenzaal.


Werkzaamheden en diensten

Als mensen mij vragen wat doe je voor werk, zeg ik om te beginnen altijd: “ik werk met het internet”. En daarna volgt er een reeks werkzaamheden die ik uitvoer. Mijn diensten zijn kort samengevat webdesign en e-commerce, affiliate marketing en banner ontwerp en ontwikkeling, data optimalisatie, vindbaarheid (SEO en grafische vormgeving.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik contacten met alle lagen van de bedrijfsstructuur. Van overleg en e-commerce advies voor directeuren tot samenwerken en opdrachten aannemen van (internet) managers tot het inwerken van stagiaires en het ondersteunen van de (internet) afdelingen. Naast uitvoerende werkzaamheden werk ik ook adviserend of ondersteunend.

Sterkste punten

Mijn sterkste punten zijn webdesign en e-commerce, ads & banners (advertentie ontwerp en ontwikkeling), affiliate marketing, data site en shop optimalisatie, zoekmachine optimalisatie (SEO), vindbaarheid en grafische vormgeving.

Mijn sterkste punten zijn… Creatief + Doeltreffend + Out of the box en 24+ jaar internet ervaring.

Het begin

In 1999 ontwikkelde ik als webdesigner mijn eerste websites voor de horeca en het m.k.b. mede dankzij het hoge grafische gehalte en het gebruik van interactieve animaties kreeg Arloz al snel aanvragen voor de ontwikkeling van websites voor Nederlandse retailers en ontwikkelde ik brand websites voor bekende modemerken. Niet veel later volgde de eerste stappen in de e-commerce.

Arloz van 1999 tot heden…

Van 1999 tot 2009 werkte Arloz o.a. in opdracht een Nederlandse moderetailer in jeans en jeans gerelateerde mode Score. E-commerce, internetmarketing etc. alles stond nog in de kinderschoenen, en het meemaken van die begin jaren hebben de basis gelegd van mijn huidige internet kennis. Score.nl is in 2005, 2006 en 2007 steeds door de vakjury van de ‘Thuiswinkel Awards’ van Thuiswinkel.org gekozen tot de top 5 van beste internetwinkels in Nederland. Daarnaast bouwde ik websites voor modemerken zoals o.a. Björn Borg en Chasin’ en het mkb en werkte ik voor diverse reclamebureaus als onderaannemer voor de ontwikkeling van websites. Verder richtte ik me op banner ontwerp, zoekmachine optimalisatie (SEO), video visuals en affiliate marketing.

Dankzij het compleet ontwikkelen van websites en het ontwerpen van e-commerce sites (webshops) inclusief het uitwerken en optimaliseren van website structuren, bestelprocessen en vindbaarheid heb ik veel kennis verkregen en ervaring opgedaan in webdesign en e-commerce.

Van 2009 tot 2023 bleef Arloz dezelfde werkzaamheden en diensten verlenen en heeft daarnaast diverse interim advies projecten gedaan ter optimalisatie, reorganisatie van internetafdelingen.

Mijn opdrachtgevers/vaste klanten varieerden van kleine zelfstandigen en mkb’ers tot retailers met meer dan 100 winkels zoals bijvoorbeeld Score, Expert, terStal en modemerken zoals bijvoorbeeld Björn Borg en Chasin.

Toekomst

Arloz heeft geen glazenbol maar wellicht gaan wij binnenkort samenwerken. ????

Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.


Contactformulier

Vul de gegevens in en ik neem snel contact met u op!


Over ons. Webdesign, e-commerce, ads & banners en vindbaarheid (SEO). Arloz.com
Over ons. Webdesign, e-commerce, ads & banners en vindbaarheid (SEO). Arloz.com

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van complete webshop tot homepage afbeeldingen, shop banners, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Banner (Ads)

Ontwerp en ontwikkeling van banner advertenties (Ads) en banners voor Google Ads, sociale media, affiliate- en advertentienetwerken en webshops. Van geanimeerde GIF’s tot interactieve HTML5 banners.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Grafische vormgeving

Vormgever voor online en offline producten. Als vormgever ontwerpt Arloz naast websites ook uw huisstijl (corporate identity), logo, drukwerk, belettering of reclamemateriaal.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en banner Ads, grafische vormgeving, logo’s, huisstijl (corporate identity) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Mijn sterkste punten zijn…

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.
Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.

Banner (Ads)

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.
Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.

Grafische vormgeving

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Google reviews

Lizette van de WeerdLizette van de Weerd

15:33 13 Jan 24
Helemaal blij! Arlo denkt mee, is goed bereikbaar en weet het proces goed te begeleiden. Bijna jammer dat ik maar 1 website nodig heb..

Rick KamphuisRick Kamphuis

18:30 09 Jun 23
Arloz heeft voor de start van mijn bedrijf RCK schilderwerken het logo en de huisstijl ontworpen. Ook heeft hij het ontwerp gemaakt voor de bestickering van mijn bedrijfswagen. Ik ben erg tevreden met het geleverde eindresultaat. Je kunt goed met hem overleggen en luistert goed naar de wensen van de klant. En daar komt dan een zeer creatief ontwerp uit! Kortom ik kan Arloz alleen maar aanbevelen.

LOTT holiday homesLOTT holiday homes

11:52 14 Nov 22
Wederom een schitterende website door Arloz webdesign uit Oldenzaal gemaakt. Sinds 2006 is Arlo Zwijnenburg ons vaste contact als het gaat om het maken en onderhouden van de websites voor ons bedrijf. En ook onze nieuwste website is weer helemaal naar tevredenheid!

Gamestoelen LandGamestoelen Land

14:59 28 Oct 22
Arlo is erg ervaren en meedenkend. zeer tevreden. Bedankt!

Justin GrootJustin Groot

12:19 06 Oct 21
Wat een top service! Super snelle reactie, direct het gewenste resultaat, precies op deze manier wil met iemand werken!

123autolakken123autolakken

07:03 05 Oct 21
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Arloz multimedia. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant en ook de service achteraf is helemaal top.

Patrica De jongPatrica De jong

14:49 13 Jan 20
We werken als sinds 2006 samen met Arloz Multimedia. We zijn zeer tevreden. Een samenwerking waarbij niet alleen onze wensen en vragen goed worden omgezet in een goede succesvolle website (la-bastide), maar ook dat wij zelf nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Met Arloz multimedia ook verschillende promotionele activiteiten gedaan afgelopen jaren.Deze week ook de nieuwste website van ons Vakantiehuis Murol gelanceerd (vakantiehuismurol). Waarbij, weer door een prettige samenwerking met Arloz Multimedia, er een mooie nieuwe website is ontstaan. Dit keer een Wordpress website waarbij we ook weer verwachten dat deze net als de website van La-Bastide een succes wordt.

js_loader