Internet design

Internet design

Grafische vormgeving voor het internet, wat ontwerpt een webdesigner tegenwoordig allemaal? Kort gezegd bijna alles wat op internet te zien is, van de websites en de webwinkels tot het promotie- en reclame materiaal. Je kunt daarbij denken aan o.a. webpagina's, websites, webwinkels, nieuwsbrieven, apps, banners, drukwerk en flyers etc.

Naast het ontwerpen voor internet geeft Arloz ook internet advies.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'internet design' op Arloz.nl!

Webdesign, website en webwinkel ontwerp

Het ontwerpen van websites is iets wat ik (Arlo Zwijnenburg) met veel plezier doe en webdesign is eigenlijk ook de reden dat ik in 1999 Arloz Multimedia ben begonnen.

ZZP-website

ZZP-website voor een freelance vertaler gespecialiseerd in medisch vertalen. Naast de website WeTranslate.nl heeft Arloz ook de huisstijl en het drukwerk ontworpen.

Dankzij het meemaken van het begin van webwinkels (1999) in Nederland heeft Arloz Multimedia zeer veel ervaring opgedaan m.b.t. het ontwerpen en realiseren van webwinkels. Naast het ontwerp, de grafische vormgeving om de Look & Feel van een webwinkel te bepalen, zijn er erg veel zaken waar men op moet letten en waar er vaak door kleine fine-tuning grote voordelen te behalen zijn.

Arloz portfolio webdesign bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite van de ontwikkelaars van BambooXL.

Meer info? Contact.

Product uitverkocht? Maat niet aanwezig? Wat nu? Ik Arlo Zwijnenburg weet vele manieren om van een 'tegenvallende' shop ervaring een hele positieve ervaring te creëren met suggesties of advies op maat, maar vooral gebaseerd op de beleving en wens van de bezoeker.

Reclame, promotie, banners en nieuwsbrieven

Voor website- of webwinkelpromotie zijn er heel veel mogelijkheden, zo is er natuurlijk de nieuwsbrief waarmee je je bezoekers up-2-date houdt over de (nieuwe) diensten en producten.

Reclame, promotie, banners en nieuwsbrieven

Portfolio voorbeelden van diverse internet reclame, promotie, banners en nieuwsbrieven.

En met de juiste nieuwsbrief software kunt u gepersonaliseerde nieuwsbrieven versturen en een productaanbod op maat laten zien. Het heeft natuurlijk relatief weinig zin om 'mannen' te e-mailen over de nieuwe jurken en hakschoenen, of iemand met een kleine maat te mailen over de nieuwe XXL collectie.

Uit het koopgedrag van de klant (een klantengroep) kan heel veel informatie worden gehaald. Sommige mensen kopen alleen in SALE, sommige mensen kopen alleen de trends, en sommige mensen kopen het liefst exclusieve items of enkel items van een bepaald merk. Zo zie je maar dat de speciale zomer of kerst nieuwsbrief eigenlijk nooit voor iedereen hetzelfde mag zijn, want niet iedereen is hetzelfde :).

Bannerset voorbeeld. PROMIXX - The original vortex mixer protein shake blender.

Bannerset voorbeeld. PROMIXX - The original vortex mixer protein shake blender.

Tip: Test verschillende banners in uw Adsense of affiliate account om zodoende de beste en meest rendabele banners te creëren. Een aanpassing in kleur of tekstgebruik kan soms al tot extra clicks en dus extra omzet leiden.

Mocht u vragen hebben over 'internet design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'internet design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up