Website laten maken

U wilt een nieuwe website laten maken? Als u voor website ontwikkeling door Arloz kiest dan kiest u voor een duidelijke, doeltreffende en originele website. Een website helemaal op maat gemaakt aan de hand van uw wensen, doelen en huisstijl.

Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
E-commerce. Webshop ontwerp en ontwikkeling door Arloz.
E-commerce. Webshop  ontwerp en ontwikkeling door Arloz.

Naast het maken van een nieuwe website kan Arloz ook uw huidige website onderhouden, vernieuwen en optimaliseren? Uw website up-to-date brengen dat kan ook want als webmaster kunt u mij ook inhuren voor webdesign aanpassingen aan uw huidige website.

Arlo Zwijnenburg is een webdesigner met liefde en passie voor het vak. Creatief, meedenkend en meer dan 24+ jaar ervaring op het gebied van webdesign en e-commerce!

Samen een nieuwe website maken

Samen een nieuwe website maken

Webdesign Velp

Hier kunt u globale informatie over website ontwerp en ontwikkeling door Arloz bekijken. Wilt u graag meer informatie, uw website wensen kort toelichten of een persoonlijke uitleg m.b.t. een website laten maken door Arloz neem dan gerust contact op met Arlo Zwijnenburg.


Website ontwerp door Arloz

Als u voor website ontwerp door Arloz kiest dan kiest u voor creatief, doeltreffend en origineel webdesign. Een website helemaal afgestemd op uw wensen, uw doelen en uw huisstijl (corporate identity).

Met 24+ jaar ervaring in webdesign, e-commerce en vindbaarheid ontwikkelt Arloz websites voor een goede gebruiksvriendelijkheid en wordt de website bij ontwikkeling direct geoptimaliseerd voor een goede weergave in de zoekresultaten (SEO*) van zoekmachines.  Geen SEO trucjes maar echte SEO expertise door kennis en ervaring. Wil je graag samenwerken met een ‘creatieve webdesigner voor een professionele nieuwe website?‘ Informeer gerust naar mijn webdesign werkwijze.

Als webdesigner zeg ik altijd: Uw succes is mijn prioriteit!

Arloz opgericht in 1999 door Arlo Zwijnenburg en gevestigd in Arnhem van 1999 tot 2010. Van 2010 tot 2024 was Arloz gevestigd in de Boeskoolstad, Oldenzaal (Twente, Overijssel). Momenteel anno 2024 is Arloz gevestigd in Velp (Gelderland).

* SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ wat vrij vertaald ‘zoekmachineoptimalisatie‘ betekent. Voor meer informatie over SEO bekijk dan de pagina ‘vindbaarheid‘ op deze website.


Website portfolio voorbeelden

Hier ziet u recente website voorbeelden van websites ontworpen en ontwikkeld door Arloz. Klik op de afbeelding om de website online te bekijken.

Meer voorbeelden? Bekijk de ‘portfolio‘ pagina in deze website.

 

Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.culicloud.be webdesign door Arloz.
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.voedselbankoosttwente.nl webdesign door Arloz.
Website laten maken - Arloz
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.studionrgy.nl webdesign door Arloz.
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.la-bastide.nl webdesign door Arloz.
Portfolio webdesign: Website voorbeeld www.lottholidayhomes.com webdesign door Arloz.

E-commerce webshop voorbeelden (Shopify)

Hier ziet u recente webdesign voorbeelden van Shopify webshops ontworpen en ontwikkeld door Arloz.

Meer voorbeelden? Bekijk de ‘e-commerce portfolio‘ pagina in deze website.

Portfolio e-commerce: Webshop voorbeeld www.hubcapadvertising.com e-commerce webdesign door Arloz. Portfolio e-commerce: Shopify webshop voorbeeld www.newdayfashion.nl e-commerce webdesign door Arloz.

Werkwijze website stappenplan

Hier ziet u een globaal overzicht en een beknopte uitleg van de stappen die er nodig zijn om een nieuwe website te laten maken. Arloz begeleidt u stap voor stap als u een nieuwe website wilt hebben d.m.v. tips, uitleg en advies.

U geeft uw wensen qua uitstraling (look & feel), het doel van de website en de gewenste technische functionaliteiten aan die in de website nodig zijn.

In samenwerking ontwikkelen we een website blauwdruk (sitemap) van de gewenste webpagina’s en de navigatiestructuur inclusief een overzicht van pagina doelen en/of de technische functionaliteiten van de webpagina’s.

Zodat we a.d.h.v. de blauwdruk (sitemap) een goed overzicht hebben van de indeling en functies van de nieuw te bouwen website.

Als de website blauwdruk (sitemap) bekend is, kan ik goed inschatten wat de kosten en werkzaamheden zijn voor het ontwerp en ontwikkelen van de gewenste website en ontvangt u een prijsindicatie.

Als u op de prijsindicatie een akkoord geeft dan start de ontwerp- en ontwikkelingsfase waarin wij samen een nieuwe website creëren.

U gaat aan de hand van de website blauwdruk (sitemap) waar wij alle webpagina doelen en functionaliteiten hebben voorgedefinieerd aan de slag met het verzamelen van alle content. Denk bij content aan de website teksten, fotografie, formuliervelden, productinformatie etc.

Mocht u er niet helemaal uitkomen qua content verzameling en/of het schrijven van websiteteksten (webteksten) dan begeleiden wij u graag verder met tips en advies. Of zetten de puntjes op de i nadat u de eerste content heeft aangeleverd.

In de ontwerpfase wordt er een demo bètaversie van de website gebouwd. Aan de hand van de website blauwdruk (sitemap) uw aangegeven wensen en aangeleverde content worden de standaard onderdelen van de website ontworpen.

Deze ‘website demo bètaversie’ wordt daarna aan u gepresenteerd zodat u kan zien hoe de website eruit kan komen te zien.

Als er website onderdelen zijn die toelichting, of extra content of content verbetering nodig hebben dan worden die opmerkingen in de bètaversie geplaatst, zo ziet u direct waar en vaak ook welke content er nog moet worden aangeleverd.

Website demo bètaversie

Dit zijn globaal de website onderdelen die Arloz ontwerpt voor een presentatie van hoe de website eruit kan komen te zien.

Website onderdeel Omschrijving
Look & Feel Algemene uitstraling. Kleurgebruik. Lettertype gebruik. Tekst weergave. Buttons. Randen. Lijnen. Lijsten. Achtergronden. Weergave foto’s en afbeeldingen. Effecten.
Header (bovenkant) Hoofdnavigatie. Logo. Slogan. Zoekbalk.
Footer (onderkant) Footer navigatie. Copyright. Sociale media. Zoekbalk. Nieuwsbrief.
Homepage (midden 1ste pagina) Cover en/of slider. Introductie. Webteksten. Informatie blokken voor meest belangrijk webpagina’s. Marketing blokken.
Lijsten (zijkant) Lijsten en blokken. Informatief. Nieuwsbrief. Buttons.
Webpagina type 1 (midden) Layout 1. Tekstpagina indeling. Fotografie. Afbeeldingen. Informatie blokken. Marketing blokken. Buttons.
Webpagina type 2 (midden) Layout 2. Tekstpagina indeling. Fotografie. Afbeeldingen. Informatie blokken. Marketing blokken. Buttons.
Formulieren Naamgeving en volgorde formulier velden. Formulier teksten. Formulier e-mails (inkomende, uitgaande). Buttons.

Na het online zetten van de website demo bètaversie bespreken we de website onderdelen. Nu kunt u feedback geven op de getoonde website onderdelen en webpagina’s.

Verder geeft Arloz extra uitleg over de toemomstige website en suggesties over eventuele extra content of optimalisatie van de aangeleverde content.

A.d.h.v. deze feedback en suggesties worden de diverse website onderdelen gefintuned zodat we voordat het echte website bouw begint alle onderdelen, wensen van de website helder en bekend zijn.

Als u een akkoord geeft op de presentatie van de website bètaversie uit de ontwerpfase. En alle gewenste content is aangeleverd dan begint Arloz met de ontwikkelingsfase (webontwikkeling) van de website.

Het bouwen van de website begint nu.

Tijdens de ontwikkelingsfase van de website ook wel webdevelopment, webontwikkeling genoemd kunt u meekijken in een ontwikkelomgeving.

Tijdens het bouwen van de website worden er naast de plaatsting van aangeleverde content ook tips en suggesties geplaats op de webpagina’s. Zodat u direct kunt zien wat er evnetueel nog beter kan!

Door constant de content te blijven finetunen kunnen we in alle fases van het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website verbeteringen doorvoeren voor een optimaal resultaat.

Samen een betere website creëren!

Eén heel belangrijk onderdeel van een website is het testen. En naast testen of alles helemaal klopt is het erg belangrijk om ook de ‘flow’ van de website te testen. Kijk en ervaar hoe u (dus vaak ook een gebruiker) door de website klikt.

Werken de website functionaliteiten goed? Kunnen de functionaliteiten, beter, sneller, makelijker?

Test tip: Laat iemand (van het bedrijf, of een goede kennis) die niks met het website ontwikkelingsproces te maken heeft gehad en de website voor de eerste keer ziet door de website klikken.

Na grondig testen en als de laaste aanpassingen en finetuning van de website zijn doorgevoerd wordt het tijd om de website ‘live te zetten’.

Als de website helemaal naar wens is vindt de oplevering van de website plaats d.m.v. het online zetten van de website.

Uw nieuwe website is nu voor iedereen te zien!


Wat kost een nieuwe website?

De kosten om een website te laten maken variëren bij Arloz globaal tussen de €750,- en €3500,-. Voor een e-commerce website (webshop) variëren de prijzen van €1250,- tot €7500,-.

De kosten van een website hangen o.a. af van het aantal webpagina’s, de gewenste technische functionaliteiten, de programmeertaal en het gekozen ontwikkelingsplatform en/of de CMS, e-commerce software van de website. Bekijk ook de wesbite prijslijst.

Zie de kosten/prijs van een website als een autoprijzen. Auto’s lijken in de basis allemaal het zelfde, maar zijn qua detail en techniek erg verschillend. Wat kost een auto? Wat kost een website?

Arloz werkt graag op basis van één vaste prijs (fixed price) voor een website i.p.v. op basis van uurloon en nacalculatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent qua webdesign kosten en de website prijs en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bekijk ook de webdesign kosten en website prijslijst.

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.


Uurtje factuurtje of één vaste prijs voor een website?

Ik werk vaak op basis van één vaste prijs (fixed price) voor website ontwerp en ontwikkeling. Aan de hand van een samen opgestelde blauwdruk (sitemap) van de gewenste webpagina’s en een overzicht van technische functionaliteiten en overige wensen die u in de website wilt terugzien. Kan ik een zeer duidelijk beeld krijgen van hoe de website er uit kan komen te zien qua uitstraling, indeling, navigatiestructuur, techniek en het aantal webpagina’s.

Zodra de blauwdruk (sitemap) helemaal duidelijk en naar wens is kan ik een offerte prijs geven voor het webdesign van de nieuwe website.

Op deze manier weten we allebei, u de opdrachtgever en ik de webdesigner direct waar we aan toe zijn qua webdesign kosten en de website prijs en voorkomen we verrassingen in het ontwikkelingsproces van de website.

U kunt ook uw budget voor een nieuwe website opgeven en ik kan dan kijken wat er qua webdesign en technische mogelijkheden in uw website budget past.

Voor een indicatie de kosten voor de ontwikkeling van een website bekijk dan de ‘Website kosten prijslijst’ prijslijst.


Website kosten prijslijst

Website Prijzen
Kleine website prijs Van €750,- tot €1250,-
Middelgrote website prijs Van €1250,- tot €1750,-
Grote website prijs Van €1750,- tot €3500,-
Webshop (e-commerce) Prijzen
Webshop prijs Van €1250,- tot €7500,-

Bekijk ook de ‘e-commerce kosten en webshop prijzen‘ op onze e-commerce pagina.

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief webhosting en een domeinnaam. Bij het gebruik van een e-commerce platform zoals o.a. (Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel, WooCommerce) zijn er extra maandelijkse plugin en/of betaalkoppeling en/of abonnementskosten van het betreffende e-commerce platform.


Zijn er website onderhoudskosten?

U kunt zelf kiezen of u een onderhoudscontract afneemt voor het up-to-date houden en optimaliseren van uw website. Als webdesigner kan ik u mondeling toelichten waarom Arloz website onderhoud adviseert. Snel meer weten neem gerust contact op met Arlo Zwijnenburg.


Wat kost website onderhoud?

Website onderhoud kan op oproepbasis met een vast uurtarief à €72,50- of a.d.h.v. een website onderhoudscontract met een sterk gereduceerd uurtarief à €65,- vanaf 12 uur per jaar of een uurtarief à €55,- vanaf 24 uur per jaar of een uurtarief à €45,- vanaf 48 uur per jaar.

Website onderhoud o.a. op het gebied van technische updates, doorontwikkeling, marketing, grafische vormgeving en website optimalisatie.

Website onderhoud kosten

Website onderhoud Kosten (uurtarief)
Oproepbasis (geen onderhoudscontract) €72,50 per uur
Onderhoudscontract van 12 uur €65,- per uur
Onderhoudscontract van 24 uur €55,- per uur
Onderhoudscontract van 48 uur €45,- per uur

De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.


Webhosting, e-mail en domeinnaam?

Voor webhosting van uw website, e-mail adressen en het aanvragen van een domeinnaam kunt u terecht bij gespecialiseerde webhosting bedrijven. Arloz maakt na alle tevredenheid al jaren gebruik van de webhosting diensten van het Flexwebhosting en adviseert u graag welke hostingpakket bij u past.


Veelgestelde vragen (FAQ)

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bel, e-mail of vul het contactformulier in.

Nee, webdesign is niet het enkel bouwen van websites.

Webdesign werkzaamheden kunt u globaal onderverdelen in grafische, technische, textuele, conceptuele creatieve, optimaliserende en beheer-, management werkzaamheden.

Webdesign werkzaamheden

Grafische werkzaamheden

Bij webdesign moet u denken aan alle grafische werkzaamheden voor het internet, webdesign is web ontwerp!

Van de vormgeving van websites, apps, logo en icoon ontwerp, tot het vormgeven van banners (advertenties, ads), nieuwsbrieven en sociale media reclame uitingen.

Technische werkzaamheden
Alle technische werkzaaheden die komen kijken bij het ontwikkelen, onderhouden en koppelen van websites, apps, sociale media kanalen, affiliate marketing, e-commerce platformen, productfeeds en advertenties (Ads).
Textuele werkzaamheden
Tekstschrijven. Zoals o.a. het schrijven van webteksten voor webpagina's, ads en banneradvertenties, nieuwsbrieven en de sociale media kanalen. En natuurlijk seo-teksten voor een betere vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie.
Conceptuele creatieve werkzaamheden
Brainstormen. Het bedenken van reclame en advertentie utingen en e-commerce gerelateerde acties. Het ontwerpen en ontwikkelen van dynmaschie geanimeerde advertenties de ads & banners!
Optimalisatie werkzaamheden
Het technische en inhoudlijk optimaliseren van de webpagina's voor een betere usability, conversie en weergave in zoekmachines. Daarnaast is er zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor betere (hogere) posities in zoekmachines.
Beheer, management werkzaamheden
Het beheren van gerelateerde online diensten en producten. Zoals o.a. de diensten van Google tot sociale media pagina's, affiliate- en advertentienetwerken en shoppingplatformen.
Online advertentie, banners en ads
Naast het ontwerpen van websites is het ontwerpen en ontwikkelen van advertenties (Ads) en banners voor o.a. Google, sociale media, affiliate- en internetmarketing netwerken ook typische webdesign! Van gifjes tot interactieve, amp-html en HTML5 banners het behoort allemaal bij werkzaaheden van een webdesigner!

De webdesign kosten om een website te laten maken variëren bij Arloz globaal tussen de €750,- en €3500,-. Voor een e-commerce website (webshop) variëren de prijzen van €1250,- tot €7500,-.

Webdesign kosten en website prijzen

Website Prijzen
Kleine website Van €750,- tot €1250,-
Middelgrote website Van €1250,- tot €1750,-
Grote website Van €1750,- tot €3500,-
Webshop (e-commerce) Prijzen
Webshop Van €1250,- tot €7500,-
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Wilt u een website laten maken door Arloz uit Oldenzaal?

Website onderhoud kan op oproepbasis met een vast uurtarief à €72,50- of a.d.h.v. een website onderhoudscontract met een sterk gereduceerd uurtarief à €65,- vanaf 12 uur per jaar of een uurtarief à €55,- vanaf 24 uur per jaar of een uurtarief à €45,- vanaf 48 uur per jaar.

Website onderhoud prijzen en kosten

Website onderhoud Kosten (uurtarief)
Oproepbasis (geen onderhoudscontract) €72,50 per uur
Onderhoudscontract van 12 uur €65,- per uur
Onderhoudscontract van 24 uur €55,- per uur
Onderhoudscontract van 48 uur €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten van website optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina's op basis van usability, conversie, vindbaarheid en pagina weergave in de zoekmachine.

Optimalisatie voor een betere usability
Optimalisatie voor een betere conversie
Optimalisatie voor een betere vindbaarheid in zoekmachines
Optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines

De kosten voor website optimalisatie door Arloz variëren tussen de €45,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Website optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur €55,- per uur
48 uur of meer €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

U wilt een nieuwe website?

U wilt een nieuwe website? Of uw huidige website vernieuwen en optimaliseren? Uw website up-to-date brengen en houden? U zoekt een webmaster voor webdesign, onderhoud of doorontwikkeling van uw huidige website?. De eerste stap is natuurlijk contact leggen voor kennismaking, overleg en oriëntatie m.b.t. de mogelijkheden, doelen en wensen voor een nieuwe website. Ik sta u graag te woord voor uitleg en toelichting.

Nieuwe website laten bouwen

Als u een nieuwe website wilt laten bouwen kunt u ook nog de twee onderstaande pagina’s lezen voor meer informatie over webdesign door Arloz uit Velp (Gld.).

Of pak gewoon de telefoon en bel 0615066974 en ik Arlo Zwijnenburg sta u graag te woord en vertel u alles over webdesign voor een nieuwe website!

U wilt een nieuwe website? Contact is snel gemaakt!


Website laten maken. Webdesign. Webdesign door Arloz uit Oldenzaal.
Website laten maken. Webdesign. Webdesign door Arloz uit Oldenzaal.

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van complete webshop tot homepage afbeeldingen, shop banners, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Banner (Ads)

Ontwerp en ontwikkeling van banner advertenties (Ads) en banners voor Google Ads, sociale media, affiliate- en advertentienetwerken en webshops. Van geanimeerde GIF's tot interactieve HTML5 banners.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Grafische vormgeving

Vormgever voor online en offline producten. Als vormgever ontwerpt Arloz naast websites ook uw huisstijl (corporate identity), logo, drukwerk, belettering of reclamemateriaal.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en banner Ads, grafische vormgeving, logo's, huisstijl (corporate identity) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Mijn sterkste punten zijn...

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.
Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.

Banner (Ads)

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.
Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.

Grafische vormgeving

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Google reviews

Lizette van de WeerdLizette van de Weerd

15:33 13 Jan 24
Helemaal blij! Arlo denkt mee, is goed bereikbaar en weet het proces goed te begeleiden. Bijna jammer dat ik maar 1 website nodig heb..

Rick KamphuisRick Kamphuis

18:30 09 Jun 23
Arloz heeft voor de start van mijn bedrijf RCK schilderwerken het logo en de huisstijl ontworpen. Ook heeft hij het ontwerp gemaakt voor de bestickering van mijn bedrijfswagen. Ik ben erg tevreden met het geleverde eindresultaat. Je kunt goed met hem overleggen en luistert goed naar de wensen van de klant. En daar komt dan een zeer creatief ontwerp uit! Kortom ik kan Arloz alleen maar aanbevelen.

LOTT holiday homesLOTT holiday homes

11:52 14 Nov 22
Wederom een schitterende website door Arloz webdesign uit Oldenzaal gemaakt. Sinds 2006 is Arlo Zwijnenburg ons vaste contact als het gaat om het maken en onderhouden van de websites voor ons bedrijf. En ook onze nieuwste website is weer helemaal naar tevredenheid!

Gamestoelen LandGamestoelen Land

14:59 28 Oct 22
Arlo is erg ervaren en meedenkend. zeer tevreden. Bedankt!

Justin GrootJustin Groot

12:19 06 Oct 21
Wat een top service! Super snelle reactie, direct het gewenste resultaat, precies op deze manier wil met iemand werken!

123autolakken123autolakken

07:03 05 Oct 21
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Arloz multimedia. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant en ook de service achteraf is helemaal top.

Patrica De jongPatrica De jong

14:49 13 Jan 20
We werken als sinds 2006 samen met Arloz Multimedia. We zijn zeer tevreden. Een samenwerking waarbij niet alleen onze wensen en vragen goed worden omgezet in een goede succesvolle website (la-bastide), maar ook dat wij zelf nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Met Arloz multimedia ook verschillende promotionele activiteiten gedaan afgelopen jaren.Deze week ook de nieuwste website van ons Vakantiehuis Murol gelanceerd (vakantiehuismurol). Waarbij, weer door een prettige samenwerking met Arloz Multimedia, er een mooie nieuwe website is ontstaan. Dit keer een Wordpress website waarbij we ook weer verwachten dat deze net als de website van La-Bastide een succes wordt.

js_loader