Arloz webdesign en grafische vormgeving in Oldenzaal.

Creatieve webdesigner voor een professionele nieuwe website

Op zoek naar een ‘creatieve webdesigner voor een professionele nieuwe website’? Arloz is vanaf de oprichting in 1999 een webdesigner die met u meedenkt en uitgaat van het principe: “Uw succes is mijn prioriteit!”

E-commerce. Webshop ontwerp en ontwikkeling door Arloz. E-commerce. Webshop ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Grafische vormgeving. Huisstijl en logo ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Grafische vormgeving. Huisstijl en logo ontwerp en ontwikkeling door Arloz. Webdesign. Website ontwerp en ontwikkeling door Arloz.

Arloz begeleidt en adviseert gedurende het gehele website development proces. Zodat we samen een professionele nieuwe website maken. Bij het maken van een website heeft Arloz oog voor detail en zorgt ervoor dat er ook echt een goede website wordt opgeleverd.

Als u een website ziet in een browser is dat eigenlijk maar het topje van de ijsberg, de daadwerkelijk kracht van een website zit hem in alle html-code, meta-code, rich snippets en omschrijvingen de onderliggende techniek en de tekstuele opbouw van de webpagina’s.

Zonder dat u het ziet en weet bouwt Arloz uw website als de gehele ijsberg! Dit is iets wat velen conculega’s helaas niet meer doen tegenwoordig. Bekijk ook de website voorbeelden, Arloz gelooft in vakwerk, service en aandacht voor elk onderdeel van de webpagina’s.


Een professionele nieuwe website

U wilt een professionele nieuwe website laten maken die aan de laatste eisen voldoet qua techniek en natuurlijk ook direct geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en AI-search, dan bent u bij Arloz.nl op het juiste webadres. Er zijn vele mogelijkheden m.b.t. webdesign, dus ik sta u graag te woord voor uitleg, advies en tips!

Website met webshop en/of online reserveringen?

Naast de gewone website voor online promotie, communicatie en informatie heeft u wellicht ook de wens om online producten te gaan verkopen of diensten te gaan verlenen. Voor e-commerce websites kunt u natuurlijk ook bij Arloz terecht.

Voor het online verkopen van producten adviseert Arloz om de webshop te laten ontwikkelen met het e-commerce platform van ‘Shopify‘, daarnaast is ook het ‘WordPress WooCommerce‘ CMS-systeem een optie. Bekijk een Shopify kledingwinkel van ‘New Day Fashion‘ ontworpen door Arloz.

Voor websites met online reserveringen werkt Arloz vaak met het WordPress CMS-systeem en speciale ‘online booking’ plugins. Bekijk de meertalige vakantiehuizen verhuur websites ‘Lott holiday homes & more…‘ waar je vakantiehuizen kan huren en de ‘Studio NRGY‘ website waar je online kundalini sessies kan reserveren, online bookings inclusief een betaalkoppeling met iDeal.

Creatief doeltreffend en origineel webdesign

Als u voor webdesign door Arloz kiest dan kiest u voor creatief, doeltreffend en origineel webdesign. Een website helemaal afgestemd op uw wensen, uw doelen en uw huisstijl (corporate identity). Als webmaster ben ik altijd al een creatieve webdesigner geweest, zo kunt u ook rekenen op een originele website.

Webdesign werkwijze

Lees alles over mijn werkwijze in het webdesign stappenplan een globaal overzicht en een beknopte uitleg van de stappen die er nodig zijn om een professionele nieuwe website te laten maken.

Website kosten

De website kosten hangen o.a. af van het aantal webpagina’s, de gewenste technische functionaliteiten, de programmeertaal en het gekozen ontwikkelingsplatform en/of de CMS, e-commerce software van de website. Bekijk onze website prijslijst. voor een prijsindicatie


Veelgestelde vragen (FAQ)

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bel, e-mail of vul het contactformulier in.

Nee, webdesign is niet het enkel bouwen van websites.

Webdesign werkzaamheden kunt u globaal onderverdelen in grafische, technische, textuele, conceptuele creatieve, optimaliserende en beheer-, management werkzaamheden.

Webdesign werkzaamheden

Grafische werkzaamheden

Bij webdesign moet u denken aan alle grafische werkzaamheden voor het internet, webdesign is web ontwerp!

Van de vormgeving van websites, apps, logo en icoon ontwerp, tot het vormgeven van banners (advertenties, ads), nieuwsbrieven en sociale media reclame uitingen.

Technische werkzaamheden
Alle technische werkzaaheden die komen kijken bij het ontwikkelen, onderhouden en koppelen van websites, apps, sociale media kanalen, affiliate marketing, e-commerce platformen, productfeeds en advertenties (Ads).
Textuele werkzaamheden
Tekstschrijven. Zoals o.a. het schrijven van webteksten voor webpagina’s, ads en banneradvertenties, nieuwsbrieven en de sociale media kanalen. En natuurlijk seo-teksten voor een betere vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie.
Conceptuele creatieve werkzaamheden
Brainstormen. Het bedenken van reclame en advertentie utingen en e-commerce gerelateerde acties. Het ontwerpen en ontwikkelen van dynmaschie geanimeerde advertenties de ads & banners!
Optimalisatie werkzaamheden
Het technische en inhoudlijk optimaliseren van de webpagina’s voor een betere usability, conversie en weergave in zoekmachines. Daarnaast is er zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor betere (hogere) posities in zoekmachines.
Beheer, management werkzaamheden
Het beheren van gerelateerde online diensten en producten. Zoals o.a. de diensten van Google tot sociale media pagina’s, affiliate- en advertentienetwerken en shoppingplatformen.
Online advertentie, banners en ads
Naast het ontwerpen van websites is het ontwerpen en ontwikkelen van advertenties (Ads) en banners voor o.a. Google, sociale media, affiliate- en internetmarketing netwerken ook typische webdesign! Van gifjes tot interactieve, amp-html en HTML5 banners het behoort allemaal bij werkzaaheden van een webdesigner!

De webdesign kosten om een website te laten maken variëren bij Arloz globaal tussen de €750,- en €3500,-. Voor een e-commerce website (webshop) variëren de prijzen van €1250,- tot €7500,-.

Webdesign kosten en website prijzen

Website Prijzen
Kleine website Van €750,- tot €1250,-
Middelgrote website Van €1250,- tot €1750,-
Grote website Van €1750,- tot €3500,-
Webshop (e-commerce) Prijzen
Webshop Van €1250,- tot €7500,-
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Wilt u een website laten maken door Arloz uit Oldenzaal?

Website onderhoud kan op oproepbasis met een vast uurtarief à €72,50- of a.d.h.v. een website onderhoudscontract met een sterk gereduceerd uurtarief à €65,- vanaf 12 uur per jaar of een uurtarief à €55,- vanaf 24 uur per jaar of een uurtarief à €45,- vanaf 48 uur per jaar.

Website onderhoud prijzen en kosten

Website onderhoud Kosten (uurtarief)
Oproepbasis (geen onderhoudscontract) €72,50 per uur
Onderhoudscontract van 12 uur €65,- per uur
Onderhoudscontract van 24 uur €55,- per uur
Onderhoudscontract van 48 uur €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

Bij Arloz hebben wij een aantal soorten van website optimalisatie onderverdeeld. Het optimaliseren van webpagina’s op basis van usability, conversie, vindbaarheid en pagina weergave in de zoekmachine.

Optimalisatie voor een betere usability
Optimalisatie voor een betere conversie
Optimalisatie voor een betere vindbaarheid in zoekmachines
Optimalisatie voor een betere pagina weergave in zoekmachines

De kosten voor website optimalisatie door Arloz variëren tussen de €45,- en €65,- (exclusief BTW) per uur. U kunt ervoor kiezen om eenmalig de website optimalisatie uit te laten voeren, of voor periodieke website optimalisatie. Denk bij periodieke optimalisatie aan een x-aantal uren per maand, kwartaal of op jaarbasis.

Website optimalisatie prijzen en kosten

Website optimalisatie Kosten (uurtarief)
Vanaf 12 uur €65,- per uur
24 uur €55,- per uur
48 uur of meer €45,- per uur
De getoonde prijzen in deze website zijn altijd exclusief 21% BTW.

U wilt een nieuwe website?

U wilt een nieuwe website? Of uw huidige website vernieuwen en optimaliseren? Uw website up-to-date brengen en houden? U zoekt een webmaster voor webdesign, onderhoud of doorontwikkeling van uw huidige website?. De eerste stap is natuurlijk contact leggen voor kennismaking, overleg en oriëntatie m.b.t. de mogelijkheden, doelen en wensen voor een nieuwe website. Ik sta u graag te woord voor uitleg en toelichting.

Nieuwe website laten bouwen

Als u een nieuwe website wilt laten bouwen kunt u ook nog de twee onderstaande pagina’s lezen voor meer informatie over webdesign door Arloz uit Oldenzaal.

Of pak gewoon de telefoon en bel 0615066974 en ik Arlo Zwijnenburg sta u graag te woord en vertel u alles over webdesign voor een nieuwe website!

U wilt een nieuwe website? Contact is snel gemaakt!


Meer informatie over: “Creatieve webdesigner voor een professionele nieuwe website”

U wilt meer informatie over webdesign door Arloz? Lees dan ook onderstaande onderwerpen, of neem direct Contact met mij Arlo Zwijnenburg op.


Creatief maatwerk met meer dan 24+ jaar ervaring!

Webdesign, e-commerce, ads banners, seo en grafische vormgeving uit Oldenzaal

Uw succes is mijn prioriteit

Webdesign

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites met oog voor details. Webdesign de grafische vormgeving voor het internet. Van website ontwerp tot o.a. nieuwsbrieven en digitale marketing afbeeldingen.

E-commerce

Het ontwerpen, optimaliseren en het inrichten van e-commerce platforms. Van complete webshop tot homepage afbeeldingen, shop banners, product data verrijking en zoekmachine optimalisatie.

Banner (Ads)

Ontwerp en ontwikkeling van banner advertenties (Ads) en banners voor Google Ads, sociale media, affiliate- en advertentienetwerken en webshops. Van geanimeerde GIF's tot interactieve HTML5 banners.

Vindbaarheid

Het verbeteren (optimaliseren) van webpagina’s, e-commerce websites en product data voor een betere weergave en betere posities van zoekresultaten in zoekmachines.

Grafische vormgeving

Vormgever voor online en offline producten. Als vormgever ontwerpt Arloz naast websites ook uw huisstijl (corporate identity), logo, drukwerk, belettering of reclamemateriaal.

Portfolio

Een showcase met voorbeelden van webdesign, e-commerce en banner Ads, grafische vormgeving, logo's, huisstijl (corporate identity) ontworpen en ontwikkelt door Arloz.

Mijn sterkste punten zijn...

Creatief + Doeltreffend + Out of the box

Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.
Webdesign. Website ontwerp en optimalisatie.

Webdesign

E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.
E-commerce. Webshop ontwerp en optimalisatie.

E-commerce

Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.
Banner (Ads). HTML5, AMPHTML, Image en GIF banners.

Banner (Ads)

Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.
Vindbaarheid. Zoekresultaten verbeteren en optimaliseren.

Vindbaarheid

Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.
Grafische vormgeving. Huisstijl, logo en drukwerk.

Grafische vormgeving

Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.
Portfolio. Showcase websites webshops en banner ads.

Portfolio

Google reviews

Lizette van de WeerdLizette van de Weerd

15:33 13 Jan 24
Helemaal blij! Arlo denkt mee, is goed bereikbaar en weet het proces goed te begeleiden. Bijna jammer dat ik maar 1 website nodig heb..

Rick KamphuisRick Kamphuis

18:30 09 Jun 23
Arloz heeft voor de start van mijn bedrijf RCK schilderwerken het logo en de huisstijl ontworpen. Ook heeft hij het ontwerp gemaakt voor de bestickering van mijn bedrijfswagen. Ik ben erg tevreden met het geleverde eindresultaat. Je kunt goed met hem overleggen en luistert goed naar de wensen van de klant. En daar komt dan een zeer creatief ontwerp uit! Kortom ik kan Arloz alleen maar aanbevelen.

LOTT holiday homesLOTT holiday homes

11:52 14 Nov 22
Wederom een schitterende website door Arloz webdesign uit Oldenzaal gemaakt. Sinds 2006 is Arlo Zwijnenburg ons vaste contact als het gaat om het maken en onderhouden van de websites voor ons bedrijf. En ook onze nieuwste website is weer helemaal naar tevredenheid!

Gamestoelen LandGamestoelen Land

14:59 28 Oct 22
Arlo is erg ervaren en meedenkend. zeer tevreden. Bedankt!

Justin GrootJustin Groot

12:19 06 Oct 21
Wat een top service! Super snelle reactie, direct het gewenste resultaat, precies op deze manier wil met iemand werken!

123autolakken123autolakken

07:03 05 Oct 21
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Arloz multimedia. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant en ook de service achteraf is helemaal top.

Patrica De jongPatrica De jong

14:49 13 Jan 20
We werken als sinds 2006 samen met Arloz Multimedia. We zijn zeer tevreden. Een samenwerking waarbij niet alleen onze wensen en vragen goed worden omgezet in een goede succesvolle website (la-bastide), maar ook dat wij zelf nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Met Arloz multimedia ook verschillende promotionele activiteiten gedaan afgelopen jaren.Deze week ook de nieuwste website van ons Vakantiehuis Murol gelanceerd (vakantiehuismurol). Waarbij, weer door een prettige samenwerking met Arloz Multimedia, er een mooie nieuwe website is ontstaan. Dit keer een Wordpress website waarbij we ook weer verwachten dat deze net als de website van La-Bastide een succes wordt.

js_loader