Banner design

Banner design

Banners wie kent ze niet, je ziet ze overal op het internet en af en toe klikt u er zelfs op. De werkwijze is simpel en onze tarieven zijn scherp. Door de jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt om uw doel te bereiken en hoe je een succesvolle banner-, internet-, marketingcampagne realiseert.

Banner design voorbeeld bannerset affiliate marketing Canvassite door Arloz Multimedia

Bannerset voorbeeld. Canvassite.nl - Canvassite is een innovatief printbedrijf dat gespecialiseerd is in het printen van foto's op verschillende materialen.

Vaak zijn bannercampagnes gekoppeld aan bestaande reclame uitingen, acties en seizoensaankondigingen en de lopende offline reclamecampagnes. Voor een optimale bannermarketing is het belangrijk dat u als bedrijf eenduidig naar buiten treedt in de communicatie met consumenten.

Voor alle internetmanagers en webshop beheerders. Mijn tip! En een open deur, "Blijf up-2-date met de banners". Wekelijks worden er nieuwsbrieven en acties ontwikkeld, echter sommige webshops en e-commerce bedrijven updaten hun banners slechts een paar maal per jaar. Een gemiste kans! Een actie bannerpakket is immers zo gemaakt.

Arloz banner design, informatie en portfolio voorbeelden

Pagina's gerelateerd aan 'banner design' op Arloz.nl!

Sinds 1999 ervaring in banner ontwerp!

Ik heb als webdesigner al jaren ervaring in het ontwerpen van internet banners. Voor onze eerste klanten ontwierpen we al banners voor affiliate netwerken en internet marketing.

JPG banner pakket display en affiliate marketing voor de webshop van Expert.nl door Arloz Multimedia

JPG banner pakket affiliate en display marketing voor de webshop van Expert.nl door Arloz Multimedia. (April 2017 - www.expert.nl).

Responsive HTML5 banners display marketing OPEN32 door Arloz Multimedia

Bannerset voorbeeld. Responsive HTML5 banners display marketing kledingwinkel OPEN32 door Arloz Multimedia. (April 2017 - www.open32.nl).

HTML5 banners display marketing campagne Silvercreek door Arloz Multimedia

HTML5 bannerset display marketing campagne. Voor het modemerk Silvercreek ontwikkelde Arloz ter promotie van de nieuwe dames- en herenjeans modellen 'Amber' en 'Copper' 2 bannersets voor de wintercollectie. (Oktober 2016 - www.silvercreek.nl).

Gif banner voorbeelden TradeTracker affiliate marketing

Bannerset voorbeeld. Gif banner voorbeelden TradeTracker affiliate marketing online belasting aangifte software van Bokkz.nl.

Banner design voorbeeld bannerset affiliate marketing Expert.nl door Arloz Multimedia

Bannerset voorbeeld. Affiliate en Google Adsense bannerset voor de dagaanbiedingen van Expert.nl.

Banner design voorbeeld bannerset affiliate marketing Terstal.nl door Arloz Multimedia

Bannerset voorbeeld. Actie banners voor tijdens de kerst sale van de terStal kledingwinkels.

Banner design voorbeeld bannerset affiliate marketing Promixx.nl door Arloz Multimedia

Bannerset voorbeeld. PROMIXX - The original vortex mixer protein shake blender.

Bannerset en flyer design voor Onlinemakeup.nl door Arloz

Bannerset voorbeeld en kortingscoupon 'goody bag' flyer design voor Onlinemakeup.nl.

Welke informatie staat er in een banner?

Elke banner is op zijn eigen manier uniek. En veel banners zijn weer hetzelfde. Welke informatie u in een banner wilt tonen is uw eigen keuze. Hieronder staan veelgebruikte items voor in een banner. Tijdens de ontwikkeling van banners staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee!

- Logo's
- Foto's (Sfeer, producten, campagne)
- Domeinnaam
- Link / Url / ClickTag
- Tekst
- Pay off (Slogan)
- Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online »)

Veelgebruikte bannerformaten

Banners worden vaak ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen (bannerformaten). Elke website heeft zo weer zijn eigen lay-out en door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op websites worden geplaatst.

Eén banner ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen wordt ook wel een “bannerset” genoemd. » Bannerset ontwerp

Bannerformaat voorbeelden Arloz Multimedia

Bannerformaten

Bannerformaten op Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Web_banner#Standard_sizes

Bannerformaten Google Adsense: en.wikipedia.org/wiki/Web_banner#Standard_sizes

Banner prijzen en kosten bannerset (HTML5, GIF, JPG)

Hier tref je de verschillende soorten banner prijzen per stuk en/of per bannerset. Mijn werkwijze is simpel en de tarieven van Arloz zijn al jaren lang super scherp omdat ik als zzp-er geen overheadkosten heb.

Banner prijs per stuk en per bannerset van 4 banners of meer

- HTML5 banner €95,- bij afname van 4 banners of meer €75,- per stuk
- Gif banner €65,- bij afname van 4 banners of meer €60,- per stuk
- JPG banner €60,- bij afname van 4 banners of meer €55,- per stuk

Bij afname van 4 banners kosten HTML5 banners van Arloz €75,- per stuk. En leveren we dus een bannerset van 4 HTML5 banners voor €363 inclusief btw.

Speciaal voor bannersets met meer dan 6 banners is er altijd een “Arloz bannerset aanbieding" aan te vragen voor een kortingspercentage!

Banner portfolio, voorbeelden en pakketten

Op deze pagina ziet u een aantal afbeeldingen van banners en bannersets. Alle geanimeerde banner voorbeelden van Flash, Gif en HTML5 banners staan in ons portfolio en op de portfolio banner design pagina.

Banner pakket affiliate marketing Expert.nl actiebanners

Bannerset portfolio voorbeeld. Banner pakket affiliate marketing Expert.nl actiebanners.

U wilt ook uw website of webwinkel producten en diensten promoten, een affiliate programma starten of de banners in een affiliate netwerk plaatsen en/of updaten?

Mocht u vragen hebben over 'banner design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'banner design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up