Reviews en klantbeoordelingen

Lees klantbeoordelingen of schrijf een review over Arloz!

Arlo Zwijnenburg: Design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Ik, Arlo Zwijnenburg, hoor graag uw feedback.

Schrijf een review op de Google bedrijfspagina van Arloz Multimedia.


Klantbeoordelingen

Patrica De jong
Patrica De jong
2020-01-13
Patrica De jong

We werken als sinds 2006 samen met Arloz Multimedia. We zijn zeer tevreden. Een samenwerking waarbij niet alleen onze wensen en vragen goed worden omgezet in een goede succesvolle website (la-bastide), maar ook dat wij zelf nieuwe dingen leren en kunnen toepassen. Met Arloz multimedia ook verschillende promotionele activiteiten gedaan afgelopen jaren. Deze week ook de nieuwste website van ons Vakantiehuis Murol gelanceerd (vakantiehuismurol). Waarbij, weer door een prettige samenwerking met Arloz Multimedia, er een mooie nieuwe website is ontstaan. Dit keer een Wordpress website waarbij we ook weer verwachten dat deze net als de website van La-Bastide een succes wordt.


123autolakken
123autolakken
2021-10-05
123autolakken

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Arloz multimedia. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant en ook de service achteraf is helemaal top.


Justin Groot
Justin Groot
2021-10-07
Justin Groot

Wat een top service! Super snelle reactie, direct het gewenste resultaat, precies op deze manier wil met iemand werken!

Schrijf een review


Review schrijven, sterren geven!

Je kan een Klantbeoordeling, review schrijven op de Google bedrijfspagina van Arloz. Je kan ook een review achterlaten en/of sterren geven via het onderstaande formulier.

Naam (+Bedrijfsnaam)
Schrijf hier je een review

Webdesign Oldenzaal

Arloz Multimedia is gevestigd in het centrum van Oldenzaal, “De Glimlach van Twente”. Vanuit de Deurningerstraat 26a werk ik (Arlo Zwijnenburg) als zzp-er voor klanten uit heel Nederland. Tijdens mijn webdesign en e-commerce werkzaamheden heb ik direct uitzicht op de Sint-Plechelmusbasiliek.

Lees ook: Design, marketing, Advies en SEO!