Drukwerk handouts

Drukwerk handouts

Naast webdesign kan Arloz ook de grafische vormgeving en/of (ondersteunend) drukwerk handouts en print verzorgen. Of u nu een nieuwe huisstijl wilt hebben, folders, flyers, verpakkingsmateriaal of een nieuwe brochure en/of promotiemateriaal. Er zijn vele manieren om de naamsbekendheid te vergroten, zowel lokaal als nationaal en internationaal!

Verder denk ik 'Arloz' behoorlijk 'Out of the box' en kan ik een brainstorm sessie opzetten om zodoende allerlei promotie mogelijkheden, slogans en ideeën de revue te laten passeren.

Naast internet design geeft Arloz ook internet advies en marketing tips.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'drukwerk handouts' op Arloz.nl!

Flyers en handouts voor offline online-marketing!

Voor de offline promotie van een website of webwinkel zijn er vele opties. Offline flyering is daar een goed voorbeeld van, door middel van een promotionele flyer kunt u mensen die wellicht nooit van uw bedrijf of producten gehoord hebben overhalen om toch eens naar de website of webwinkel te gaan.

Flyers en handouts voor offline online-marketing!

Portfolio voorbeeld drukwerk. Voor de vakantiehuizen website www.la-bastide.nl ontwikkelde Arloz een folder/flyer in de vorm van een kleurenwaaier, voorzien met informatie over de vakantiehuizen, bezienswaardigheden en activiteiten. Deze kleurenwaaier ontvangen de gasten als ze een booking hebben geplaatst.

Een speciale unieke kortingscode, of een gratis product bij aankoop kan een middel zijn om nieuwe klanten te verwerven of om uw aanwezigheid offline te vergroten.

Denk eens aan de 'Unox muts', of de 'Bavaria jurk', een 'Nivea strandbal' en aan alle promotiematerialen die tijdens sportevenementen worden weggegeven. Deze producten zie je vaak jaren later nog terug in het straatbeeld. Mensen raken gehecht aan deze promotie materialen, of sparen ze. Mijn favoriet voor nu is de canvas tas met bedrukking, simpel, goedkoop en effectief!

Meetlint, voorzien van domeinnaam en logo?

Of wat dacht je van een meetlint, voorzien van domeinnaam en logo? Voor online kledingwinkels sla je dan meteen 2 vliegen in een klap, want de retour aantallen dalen als men zijn kledingmaat weet! Een meetlint kan ook een leuke gimmick zijn om bij een online bestelling mee te sturen, of om mensen te stimuleren hun maten door te geven, als je die optie in je webwinkel aanbiedt bij het persoonlijke account van je bezoekers. En voor de echte internet marketeers heeft het een dubbele waarde, meten is weten!

Mocht u vragen hebben over 'drukwerk & handouts' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'drukwerk & handouts' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up