Design
Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999
Design en grafische vormgeving voor het internet door Arloz!
Webdesign WordPress website ontwerp door Arloz!
Webshop desin, ecommerce design door Arloz
Banner design display advertenties HTML5, GIF en JPG!
Banner ontwerp bannerformaat display advertentie
Gif banners een banner set voor internet marketing van Arloz
Arloz SEO advies, webdesign en vindbaarheid door ervaring!
Webdesign Arloz WordPress website redesign
Design kortingscode print drukwerk Arloz
Design
FAQ - Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Arloz levert verschillende design, grafische vormgeving diensten. webdesign, webshop design, banner design, SEO design, redesign en print. Arloz ontwerpt voor op het internet en voor drukwerk.

Bij webdesign diensten van Arloz moet je denken aan het ontwerpen van de algemene website uitstraling, de look & feel van de website. Het ontwerpen van de webpagina's en de indeling van de webpagina's. Ontwerp van de homepage layout, de menus en navigatie, de categorieën en de layout van webpagina's en onderliggende webpagina's.

Het bepalen van het lettertype gebruik en het lettertype formaat. Kleurgebruik en het het implementeren van de huidige huisstijl in de website. Voor WordPress webdesign is het kiezen, aanpassen van de thema's een belangrijk onderdeel van het website ontwerp.

Voor een groot deel overlappen webdesign en webshop ontwerp elkaar. Het grootste verschil zit hem in de opmaak van de structuren en de te gebruiken pagina's. Het gebruik van de gestructureerde gegevens en microdata. Bij webshop design zijn er globaal de volgende pagina's. De homepage, landingspagina's voor productgroepen, productlijst pagina's, informatieve pagina's, service pagina's en de productpagina's.

Alle webshop pagina's worden ontworpen met als insteek dat alles duidelijk is wat de webshop bezoeker ziet en zoekt, wat het aanbod is, en dat het makkelijk is om een product te bestellen. Eén van de specialisme van Arloz is het ontwerpen en optimaliseren van webshop pagina's. Lees meer over e-commerce en webdesign op de internet advies pagina.

Arloz ontwerpt verschillende banners en advertentie types de HTML5 banner, GIF banner, JPG & PNG banners en de tekstadvertenties. Deze banners worden ontworpen a.d.h.v. de bekende en veel gebruikte bannerformaten.

Lees op de banner design pagina de werkzijze en opties of bekijk de banner voorbeelden op de banner portfolio pagina.

SEO design is webdesign gericht op vindbaarheid en weergave in zoekmachines. De technische optimalisatie van de programmeercode van de website/webshop voor een betere vindbaarheid.

SEO design heeft als doel dat zoekmachines de website/webshop op de juiste manier kan interpreteren en daardoor ook goed gaan weergeven. Er zijn steeds meer opties om de weergave van je website in een zoekmachine te optimaliseren.

Door o.a. gebruik te maken van gestructureerde data en microdata gegevens wordt je weergave tussen de zoekresultaten sterk verbeterd.

Naast SEO design levert Arloz ook SEO marketing en SEO advies.

De term redesign betekent een herontwerp. Denk daarbij aan een opfrissing van de huidige uitstraling en de onderliggende techniek. Bekijk de redesign pagina of informeer bij Arloz voor meer informatie mb.t. de website/webshop redesign mogelijkheden.

Print bij Arloz is alles wat te maken heeft met drukwerk. Grafische vormgeving voor fysieke en niet digitale doeleinden. Denk hierbij aan huisstijl items zoals o.a. kaartjes, briefpapier, flyers en folders. Meer informatie hierover leest u op de pagina print bij Arloz.