Banner prijzen

Banner prijzen

Hier tref je de verschillende soorten banner prijzen per stuk en/of per bannerset. Arloz ontwerpt geanimeerde responsive HTML5 banners geanimeerde GIF banners en JPG banner afbeeldingen. Mijn werkwijze is simpel en de tarieven van Arloz zijn al jaren lang super scherp omdat ik als zzp-er geen overheadkosten heb.

Na jarenlang geanimeerde Flash banners te hebben ontworpen gebruik ik nu deze animatie technieken nu voor HTML5 banner ontwerp. Deze banners zijn o.a. geschikt voor affiliate netwerken en natuurlijk het display advertentie netwerk van Google.

HTML5 banner prijzen pakket Silvercreek

Bannerset voorbeeld. Voor het modemerk en de fashion webshop Silvercreek.nl - ontwikkelde Arloz ter promotie 2 bannersets voor de branding campagne November 2017.

Arloz banner prijzen HTML5, GIF, JPG!

Banner prijs per stuk

Banner prijzen van banners in een bannerset

- HTML5 banner prijs bij afname van 4 banners of meer €75,- per stuk
- Gif banner prijs bij afname van 4 banners of meer €60,- per stuk
- JPG banner prijs bij afname van 4 banners of meer €55,- per stuk

Bij afname van 4 banners kosten HTML5 banners van Arloz €75,- per stuk. En leveren we dus een bannerset van 4 HTML5 banners voor €363 inclusief btw.

Speciaal voor bannersets met meer dan 6 banners is er altijd een “Arloz bannerset aanbieding" aan te vragen voor een kortingspercentage!

Pagina's gerelateerd aan 'banner prijzen' op Arloz.nl!

U wilt ook uw website of webwinkel producten en diensten promoten, een affiliate programma starten of de banners in een affiliate netwerk plaatsen en/of updaten?

Mocht u vragen hebben over 'banner prijzen' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'banner prijzen' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up