SEO
Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999
Arloz SEO advies, webdesign en vindbaarheid door ervaring!
SEO design vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie door Arloz!
SEO marketing, zoekmachine positie optimalisatie door Arloz
SEO advies door Arloz
SEO
FAQ - Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Om je vindbaarheid te verbeteren zijn er voor SEO (zoekmachine optimalisatie) verschillende mogelijkheden. Ik heb daarom de SEO diensten onderverdeeld in SEO design, SEO marketing en SEO advies.

Het meest belangrijke is uiteindelijk dat de zoekmachines de website en/of webshop op de juiste manier kan interpreteren. Om zodoende de vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van webpagina's in de zoekresultaten te verbeteren.

Arloz heeft meer dan 20 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization). Het mooie van het meemaken van het begin van Google.com nog voordat er een Google.nl bestond is alle kennis die Arloz als webdesigner heeft opgedaan sinds 1999.

Na vele websites gebouwd te hebben, en goed te kijken hoe zoekmachines deze webpagina's interpreteerden als zoekresultaat weergave. Weet Arloz wat te doen om op een goede manier in de zoekresultaten tevoorschijn te komen.

SEO design is webdesign gericht op vindbaarheid en weergave in zoekmachines. De technische optimalisatie van de programmeercode van de website/webshop voor een betere vindbaarheid.

SEO design heeft als doel dat zoekmachines de website/webshop op de juiste manier kan interpreteren en daardoor ook goed gaan weergeven. Er zijn steeds meer opties om de weergave van je website in een zoekmachine te optimaliseren.

Door o.a. gebruik te maken van gestructureerde data en microdata gegevens wordt je weergave tussen de zoekresultaten sterk verbeterd.

Naast SEO design levert Arloz ook SEO marketing en SEO advies.

SEO marketing is slim omgaan met data en content en hoe zoekmachines die data en content interpreteren, en waar die worden getoond in een zoekmachine! Er zijn namelijk een x aantal posities waar je als website/webshop kan worden getoond in een zoekmachine. En op die posities moet dus de focus liggen in de SEO marketing. Verover je die posities in de zoekresultaat weergave, dan vergoot je je online aanwezigheid en uiteindelijk het aantal website/webshop bezoekers!

Je kan in een zoekmachine o.a. getoond worden als zoekresultaat, shopping item, als locatie en/of bedrijf, afbeelding en als een advertentie.

In den beginnen zag je de naam van een webpagina en een omschrijving als zoekresultaat in de zoekmachine staan. Tegenwoordig kan je a.d.h.v. microdata gebruik en gestructureerde data gegevens veel meer data bij je zoekresultaat weergave laten zien. Zo zie je bij de zoekresultaten van webshop producten tegenwoordig vaak de prijs en een afbeelding staan in de zoekmachine resultaten. Deze aanvulling van data/informatie zorgt ervoor dat er eerder op dat zoekresultaat wordt geklikt.

SEO advies is advies om de vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van uw website/webshop in de zoekmachines te verbeteren. Aan de hand van uw huidge website/webshop kan Arloz een onderzoek of een 'SEO quick scan' doen om te kijken of uw website of webshop voldoet aan een goede vindbaarheid.

Met deze 'SEO quick scan' kijkt Arloz o.a. of de SEO technische opties in de programmeercode voldoende zijn doorgevoerd? En waar de mogelijkheden liggen om uw vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van de website/webshop te verbeteren. Daarna kan Arloz a.d.h.v. uw wensen een SEO advies op maat geven en een plan van aanpak opstellen.

Op sommige vragen is moeilijk antwoord te geven. Wat kost SEO? Wat kost een auto? Wat kost een huis? Zoals u begrijpt moet er voor een SEO kosten indicatie eerst gekeken worden naar de doelen, de mogelijkheden en de huidige website/webshop. Arloz kan een 'SEO quick scan' doen van uw huidige online situatie.

Na de 'SEO quick scan' zal ik u telefonisch een conclusie aangeven. En daarin zeggen welke opties er zijn om uw vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid te vergroten in zoekmachines.

Mocht u aan de hand van die conclusie uit de 'SEO quick scan' overtuigd zijn van de verbeterpunten die ik voorstel. Dan kan ik een offerte op maat maken hoe we deze SEO verbeterpunten kunnen gaan doorvoeren.

De SEO quick scan door Arloz is een onderzoek van uw huidige website/webshop. Hiermee kijkt Arloz of de SEO technische opties in de programmeercode voldoende zijn doorgevoerd. Hoe uw website wordt weergegeven tussen de zoekresultaten. Waar de kansen liggen tot verbetering om de vindbaarheid, aanwezigheid van de website/webshop in de zoekresultaten te vergroten.

De 'SEO quick scan' door Arloz is er voor o.a. voor websites, webwinkels, product- en landingspagina's, de affiliate productfeed, de Google shopping productfeed en WordPress blog websites.