SEO Quickscan
SEO Quickscan voor zoekmachine optimalisatie weergave en interpretatie door Arloz
Arloz SEO advies, webdesign en vindbaarheid door ervaring!

SEO Quickscan prijzen

 • SEO Quickscan website €215,-
 • SEO Quickscan website en webshop €375,-
 • SEO Quickscan productfeed affiliate €175,-
De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Arloz Webdesign and more... since 1999
Seo design gestructureerde data (structured data), voorbeeld zoekmachine optimalisatie webshop en website ontwerp door Arloz

Frequently Asked Questions

Bekijk hier een aantal gerelateerde veelgestelde vragen (FAQ). Voor alle veelgestelde vragen bekijk de FAQ: Frequently Asked Questions pagina op Arloz.nl

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van uw website voor een betere vindbaarheid en voor een betere weergave in zoekmachines. De kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan als webdesigner gebruik ik nu voor 'SEO design', 'SEO advies' en 'SEO marketing' en de 'SEO Quickscan'.

De SEO Quickscan is een onderzoek door Arloz hoe een zoekmachine uw website en/of webshop interpreteert.

De SEO Quickscan bij Arloz in een paar stappen

 • Stap 1: Onderzoek naar weergave in zoekmachines
 • Stap 2: Onderzoek naar de programmeercode
 • Stap 3: Onderzoek naar gebruik van content
 • Stap 4: Conclusie met verbeterpunten
 • Stap 5: Het verbeterproces

Arloz, meer dan 20 jaar zoekmachine ervaring! De online vindbaarheid is op vele manieren te vergroten en te verbeteren. In de basis is er qua vindbaarheid weinig veranderd de afgelopen twintig jaar.

Arlo Zwijnenburg: "De zoekmachine vraagt om data en de website en/of webshop geeft data".

Op sommige vragen is moeilijk antwoord te geven. Wat kost SEO? Wat kost een auto? Wat kost een huis? Om een goede indicatie tegeven moet er eerst een goed onderzoek gedaan worden. Arloz kan een 'SEO Quickscan' doen van uw huidige online situatie.

Zoals u verder begrijpt moet er voor een SEO kostenindicatie eerst gekeken worden naar de doelen, de mogelijkheden en de huidige website/webshop.

Na de aanvraag van de 'SEO Quickscan' onderzoek ik (Arlo Zwijnenburg) hoe zoekmachines uw website en/of webshop interpreteren. En of de technische opties in de programmeercode voldoende zijn doorgevoerd. Tevens kijk ik naar het gebruik van de content (tekst en afbeeldingen) in de website.

Mocht u aan de hand van die conclusie uit de 'SEO Quickscan' overtuigd zijn van de verbeterpunten die ik voorstel. Dan kan ik een offerte op maat maken hoe we deze SEO verbeterpunten kunnen gaan doorvoeren.

De SEO Quickscan is een onderzoek door Arloz hoe een zoekmachine uw website en/of webshop interpreteert. In dat onderzoek wordt ook gekeken naar de programmeercode en de invulling van de technische opties in de programmeercode en het gebruik van de content in de website.

Dit alles om te kijken of deze gegevens in uw website en/of webshop voldoende zijn doorgevoerd voor een optimale weergave in zoekmachines en wat de vevrolg stappen zijn voor zoekmachine optimalisatie.

De kosten voor de SEO Quickscan staan in de SEO Quickscan prijslijst op de SEO Quickscan pagina van Arloz.nl. Op deze pagina tref je de informatie en vind u de SEO Quickscan prijzen.

 • SEO Quickscan website €215,-
 • SEO Quickscan website en webshop €375,-
 • SEO Quickscan productfeed affiliate €175,-

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

SEO Quickscan, design, marketing en advies!

Op deze pagina's tref je meer informatie m.b.t. SEO Quickscan van Arloz: