Webdesign

Webdesign

Het ontwerpen van websites is iets wat ik (Arlo Zwijnenburg) met veel plezier doe en webdesign is eigenlijk ook de reden dat ik in 1999 Arloz Multimedia ben begonnen.

Met een voorliefde voor grafische vormgeving en reclame was het internet een soort wereldwijd canvas dat opeens ontstond. In het begin had een webpagina enkel tekst met daarin links naar andere tekst afgewisseld met een plaatje, voorzien van verschillende kleuren.

Deze webpagina's hadden basis stijlelementen die voorheen gebruikt werden in de Desktop Publishing (DTP) de grafische sector.

Opeens ontstond er een explosie van creativiteit op het internet! De zwarte met groene computerschermen kregen kleur, het geblokte verdween, de vormgeving ging een rol spelen, animaties en geluid werden mogelijk.

De eens losse webpagina's kregen een structuur met navigatie en werden voorzien van een originele eenduidige uitstraling, de website zoals wij deze nu kennen was geboren en het ontwerpen voor het World Wide Web kreeg een naam, namelijk 'Webdesign'.

Naast het ontwerpen voor internet geeft Arloz ook internet advies.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'webdesign' op Arloz.nl!

Websites ontwikkelen, u wilt een website?

Samen met een opdrachtgever doornemen wat het doel en de wensen zijn. Bepalen wat de inhoud wordt d.m.v. het uitwerken van een sitemap (blauwdruk) voor de structuur, de verdere navigatie, de hoofd- en submenu's bepalen. En alle webpagina's van de website uit te werken voor de inhoud (content). Denk daarbij aan de teksten en foto's en het overige wat er qua informatie getoond dient te worden.

Webdesign portfolio La-Bastide

Bedrijfswebsite van La-Bastide.nl (2006 tot heden) een vakantie domein in Frankrijk met 8 vakantie huizen. Naast de website ontwikkelde Arloz ook diverse drukwerk.

Als de meeste onderdelen van de website bekend zijn, kan ik beginnen aan de technische realisatie ervan.

Deze mix van creativiteit, technische ontwikkeling en marketing, en de samenwerking met klanten maken het werk als webdesigner dan ook een divers en afwisselend beroep.

Voor de beste resultaten in zoekmachines is het erg belangrijk dat je website structuur, de benaming van de menu's (navigatie) en onderwerpen van de daaronder liggende pagina's goed doordacht zijn a.d.h.v. de wensen van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt gaan worden.

Website compleet op maat geschreven of een Wordpress website?

Voor doeltreffende kleine websites adviseer ik altijd een op maat ontworpen website i.p.v. een Wordpress website. Waarom compleet op maat? Omdat de website dan 100% SEO vriendelijk kan worden opgezet a.d.h.v. de inhoud van de website. Portfolio voorbeelden zijn op aanvraag, tevens kan ik laten zien welke 'kracht' een op maat geschreven website kan hebben!

Webdesign portfolio BambooXL

Bedrijfswebsite van de ontwikkelaars van BambooXL.

Als uw website onder de 50 pagina's blijft, adviseer ik bijna altijd een website compleet op maat.

Indien u een Wordpress website wenst is dat geen probleem, wij leveren ook wordpress websites en kunnen u daarna eventueel begeleiden hoe deze up-2-date te houden en verder uit te breiden. Deze begeleiding kan a.d.h.v. een intensieve samenwerking of d.m.v. een uitgeschreven handleiding vol met 'Tips & Tricks' hoe je het beste en meest doeltreffend Wordpress pagina's en posts creërt.

Mocht u vragen hebben over 'webdesign' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'webdesign' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up