SEO design

SEO design

Ik zelf heb als webdesigner goede Google resultaten voor mijn klanten nooit als SEO gezien. Als je een website goed en doordacht oplevert, is een resultaat in de vindbaarheid bijna een garantie, iedere website en webpagina heeft namelijk zijn eigen unieke inhoud, de content.

Bij een goede technische online presentatie van deze inhoud (content) is vindbaarheid op die inhoud praktisch een zekerheid.

Arloz SEO design, informatie en portfolio voorbeelden

Pagina's gerelateerd aan 'SEO design' op Arloz.nl!

SEO webdesign, op maat gemaakte websites

Voor doeltreffende kleine websites adviseer ik altijd een op maat ontworpen website i.p.v. een database gedreven (Wordpress) website. Waarom compleet op maat? Omdat de website dan 100% SEO vriendelijk kan worden opgezet net zoals de website die u nu leest :).

Webdesign portfolio Arloz.nl SEO vriendelijk website!

Aan de hand van voorbeelden van de door Arloz ontwikkelde websites op maat, kan ik u gemakkelijk laten zien welke voordelen er zijn m.b.t. SEO en vindbaarheid.

Op pagina 1 in Google, is er een heilige graal voor?

Ja, een webpagina moet gewoon iets 'beter' zijn dan 'concurrerende' webpagina's om goed gevonden te kunnen worden in Google, en dan zijn er voor die eerste pagina ook nog eens 10 posities te verdelen.

Een pagina 1 score in Google is voor een website of webpagina dus eigenlijk heel simpel. Vindbaarheid en SEO: "Meer dan 10.000 Google pagina 1 posities!"

Hier een voorbeeld hoe een webpagina pagina 1 en op positie nr. 1 staat in Google op de term Affiliate banners. Ik ontwerp o.a. Affiliate banners en deze nr. 1 positie in Google zorgt dan ook voor klanten en nieuwe opdrachten.

SEO design en marketing een nr. 1 positie in Google

Een voorbeeld van een nr. 1 positie. Let op! Google posities kunnen veranderen. Klik op de onderstaande link voor de recente pagina in Google op https://www.google.nl/search?q=affiliate+banners.

Naast de nummer 1 positie in Google zie je ook de afbeeldingen van mijn website bij de Google resultaten staan, zo zie je dat als je bij het goed ontwerpen van een website het goed schrijven van een webpagina relatief simpel een nr. 1 positie en extra afbeeldingen in Google kan hebben.

Mocht uw huidige website niet voldoen aan uw wensen in vindbaarheid, of wilt u gewoon nog beter gevonden worden, dan kijk ik graag eens naar de website (webwinkel) en kan vrijblijvend een advies geven welke stappen er te nemen zijn tot de verbetering van de vindbaarheid.

Wat veel webdesigners namelijk weten is dat het fine-tunen van een paar details al voldoende is om je Google positie sterk te verbeteren, echter dat zul je niet veel gespecialiseerde SEO bedrijven horen zeggen ;)

Meer informatie daarover op onze SEO marketing en SEO advies pagina.

Mocht u vragen hebben over 'SEO design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'SEO design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up