Over Arloz

Over Arloz

Arloz Multimedia is opgericht in 1999 door Arlo Zwijnenburg. Doel en visie zijn het ontwikkelen van concepten voor internet vanuit een grafische inslag met oog voor detail, originaliteit en doeltreffendheid.

In 1999 ontwikkelde ik (Arlo Zwijnenburg) als webdesigner mijn eerste websites voor de horeca en het m.k.b. mede dankzij het hoge grafische gehalte en het gebruik van interactieve Flash animaties kregen wij al snel aanvragen voor de ontwikkeling van brand websites voor Nederlandse retailers en bekende modemerken.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Van webdesign naar webwinkel ontwerp naar e-commerce advies en internet marketing. Van webdesign naar vindbaarheid en SEO design naar SEO advies. Van banner design naar affiliate marketing naar affiliate marketing advies.

Ik sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Mijn eerste stappen in de e-commerce

Arloz mag zich gelukkig prijzen dat in het prille begin van Arloz Multimedia de eerste klanten en opdrachten kwamen van retailers die hun eerste stappen gingen zetten op het gebied van online winkels en e-commerce.

Dankzij het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van webwinkels heeft Arloz Multimedia veel kennis verkregen en ervaring opgedaan m.b.t. online usability, ergonomie, de vindbaarheid (SEO) van webwinkels en de daarbij behorende internet en affiliate marketing.

Het internet verandert continue en zo zijn er ongeveer om de 5 jaar grote veranderingen, de laatste grote verandering is de omslag van desktop naar tablet en mobiel en het daarbij horende ontstaan van HTML5 en responsive webdesign technieken.

Voor de 'vindbaarheid' en 'online shopping' zijn er uitgebreide SEO tagging en rich snippets tools beschikbaar, en voor de webwinkels en e-commerce zijn er nieuwe manieren om je productdatabase te filteren, je webwinkel snel te houden en je producten te promoten.

Design

Met een voorliefde voor grafische vormgeving en reclame was het internet een soort wereldwijd canvas dat opeens ontstond, webdesign 'ontwerpen voor het world wide web' is dan ook de reden dat ik in 1999 Arloz Multimedia ben begonnen.

Marketing

Het mooie van webdesign en internet is dat er een x-aantal disciplines worden gecombineerd. Zo is er het creatieve en technische gedeelte en daarnaast het marketing gedeelte. Een goede webdesigner weet deze drie disciplines te combineren en de optimale cohesie hierin te vinden. Zoals ik, Arlo Zwijnenburg, altijd zeg: “Internet is marketing en marketing is design.”

Advies

Uit de ervaring die ik (Arlo Zwijnenburg) heb opgedaan sinds ik in 1999 'Arloz Multimedia' ben begonnen geef ik ook advies op het gebied van internet, e-commerce, SEO en vindbaarheid en affiliate marketing.

Of u nu net de eerste stappen online gaat zetten of al vele jaren een succesvolle e-commerce website heeft, er zijn altijd wel onderdelen die wat meer aandacht kunnen gebruiken, hoe goed het ook gaat, het kan altijd beter!

Pagina's gerelateerd aan 'over Arloz' op Arloz.nl!

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up