Marketing
Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999
Arloz marketing, internet, banner, Affiliate en SEO marketing!
Internet marketing, meten is weten!
Banner marketing display advertenties door Arloz
Affiliate marketing en e-commerce door Arloz
SEO marketing, zoekmachine positie optimalisatie door Arloz
Marketing
FAQ - Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Arloz levert verschillende internet gerelateerde marketing diensten. Internet marketing, banner marketing, affiliate marketing en SEO marketing. Naast uitvoerende marketing diensten kan Arloz ook internet marketing advies geven.

Voor internet marketing kan je de responsive en geanimeerde HTML5 banners, rich media video banners, geanimeerde GIF banners en/of stilstaande afbeelding banners (JPG & PNG) gebruiken.

Elk soort advertentie banner heeft weer zijn eigen doel en zijn eigen voor- en nadelen. Lees op de banner design en banner marketing pagina meer informatie over de banner soorten en mogelijkheden die er zijn.

De kosten voor internetmarketing banners van Arloz liggen tussen de €20,- en €95,- per banner. Dit zijn banner stukprijzen excl. BTW en inclusief ontwerpkosten. Arloz rekent verder geen extra kosten bij correctierondes en er is een altijd een extra korting op banner prijzen mogelijk bij bulk of -herhaalopdrachten.

Lees alles over de kosten van internetmarketing banners op de banner prijzen pagina van Arloz.

Affiliate marketing is een op beloning gebaseerde samenwerking tussen verschillende partijen. Bij affiliate marketing beloont de adverteerder de partij die hun promoot. Er zijn beloningen voor o.a. gegenereerde verkopen en leadgeneratie.

Bijvoorbeeld: partij A heeft een webshop en via een blog/link/website van partij B wordt er geklikt naar de webshop van partij A. Op dat moment wordt er een 'lead gegenereerd', mocht er nu ook een product aankoop plaatsvinden dan wordt er een 'sale' gegenereerd. Voor deze gemaakte lead en/of sale van partij A ontvangt partij B een vergoeding.

Affiliate optimalisatie door Arloz is het optimaliseren van het affiliate programma van de adverterende partij. Arloz kan uw huidige affiliate netwerk account eens onder de loep nemen en kijken of er nog verbeterpunten zijn qua inrichting van het affiliate account. Een controle uitvoeren op content, productdata en het promotie aanbod.

Optimalisatie advies voor affiliate productfeeds, affiliate banners en acties. Affiliate optimalisatie voor het verbeteren van het affiliate account.

-