Marketing

Marketing

Het mooie van webdesign en internet is dat er een x-aantal disciplines worden gecombineerd. Zo is er het creatieve en technische gedeelte en daarnaast het marketing gedeelte. Een goede webdesigner weet deze drie disciplines te combineren en de optimale cohesie hierin te bereiken. Zoals ik, Arlo Zwijnenburg altijd zeg: “Internet is marketing en marketing is design.”

Uw website online is stap 1, maar hoe komen de bezoekers op uw website terecht? Net zoals er vele wegen naar Rome leiden, zijn er vele wegen naar uw website. Arloz weet uw website / webwinkel te positioneren op het internet. En kan er voor zorgen dat uw aanwezigheid op het internet doeltreffend is.

Naast marketing en advies kan Arloz ook ontwerpen en optimaliseren voor het internet.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'marketing' op Arloz.nl!

Internet marketing

Er zijn heel veel manieren om internet marketing te gebruiken om je aanwezigheid op het internet te vergroten.

Internet marketing zoekmachines Bing en Google Internet marketing statistieken

In eerste instantie lijken veel webwinkels en websites op elkaar, echter dat is wat je aan de 'voorkant' ziet. De echte 'kracht' van een website zit hem echter aan de 'achterkant', in de code en structuur, in de database, in de 'content', en hoe je hier mee omgaat.

Webwinkel database optimalisatie en product verrijking is mijn inziens het belangrijkste onderdeel voor eem goede internet marketing omdat 'data' de bron is.

E-commerce marketing

Meer omzet, meer bezoekers, meer verkopen.... meer, meer, meer!

E-commerce marketing platvormen E-commerce marketing banners en smartphones

Als webdesigner heb ik de afgelopen jaren veel samengewerkt met allerlei managers. E-commerce managers, rayon managers, brand managers, product managers, styling en art-directors en filiaal managers.

SEO marketing

Meer bezoekers betekent vaak meer succes, dus de vindbaarheid van een website en/of webwinkel is een erg belangrijk onderdeel. Er zijn vele mogelijkheden om beter vindbaar te worden en er zijn relatief simpele startegieën om uw vindbaarheid te verbeteren.

SEO marketing zoekmachines Bing en Google SEO marketing source code

Eén van de diensten die wij leveren is een analyse maken hoe uw website of webwinkel door Google gevonden wordt en a.d.h.v die analyse kunnen wij advies uitbrengen hoe uw vindbaarheid kan worden verhoogd.

Vaak is wat u in de browser ziet het topje van de ijsberg, vindbaarheid wordt immers bepaald door hoe zoekmachines uw website / webwinkel programmeertechnisch interpreteren.

In het verleden is gebleken dat minimale aanpassingen in de programmeercode al vele plaatsen stijging in zoekmachines kunnen opleveren.

Affiliate marketing

Creëer meer leads en sales voor uw bedrijf door u aan te melden bij een affiliate marketing netwerk en word lokaal, nationaal of internationaal zichtbaar op het world wide web.

Affiliate marketing platformen Affiliate marketing leads en sales

Het mooie van affiliate marketing is dat derden moeite doen om uw website / webwinkel te promoten omdat zij d.m.v. de aangebrachte leads en sales mee profiteren en een vergoeding krijgen.

Er zijn ontzettend veel websites die gebruik maken van de content (banners, productfeeds, kortingscodes etc.) die wordt aangeboden door affiliate netwerken. Bijna alle websites die u op TV reclames voorbij ziet komen maken gebruik van affiliate marketing. Denk aan Vergelijk.nl, de Consumentenbond.nl, Independer.nl, Trivago.nl etc.

Banner marketing

Banners voor Google AdSense en affiliate netwerken, 'Arloz' heeft als webdesigner al jaren ervaring (sinds 1999) in het ontwerpen van internet banners.

Banner marketing bannerset Gif, Flash en HTML5 Banner marketing smartphones

Wilt u ook uw website promoten, een affiliate programma starten of de bannerset in een affiliate netwerk updaten?

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up