FAQ: Frequently Asked Questions
Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

FAQ: Frequently Asked Questions

Hier staat een overzicht van de veelgestelde vragen onderverdeeld in algemene vragen, design vragen, marketing vragen, advies vragen en seo vragen. Mocht u nu zelf een vraag hebben m.b.t. de diensten en mogelijkheden van Arloz, neem dan gerust contact op.

Ik, Arlo Zwijnenburg, sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

FAQ design

De veelgestelde vragen m.b.t. design, webdesign, internet design, banners en grafische vormgeving bij Arloz.

Arloz levert verschillende design, grafische vormgeving diensten. webdesign, webshop design, banner design, SEO design, redesign en print. Arloz ontwerpt voor op het internet en voor drukwerk.

Bij webdesign diensten van Arloz moet je denken aan het ontwerpen van de algemene website uitstraling, de look & feel van de website. Het ontwerpen van de webpagina's en de indeling van de webpagina's. Ontwerp van de homepage layout, de menus en navigatie, de categorieën en de layout van webpagina's en onderliggende webpagina's.

Het bepalen van het lettertype gebruik en het lettertype formaat. Kleurgebruik en het het implementeren van de huidige huisstijl in de website. Voor WordPress webdesign is het kiezen, aanpassen van de thema's een belangrijk onderdeel van het website ontwerp.

Voor een groot deel overlappen webdesign en webshop ontwerp elkaar. Het grootste verschil zit hem in de opmaak van de structuren en de te gebruiken pagina's. Het gebruik van de gestructureerde gegevens en microdata. Bij webshop design zijn er globaal de volgende pagina's. De homepage, landingspagina's voor productgroepen, productlijst pagina's, informatieve pagina's, service pagina's en de productpagina's.

Alle webshop pagina's worden ontworpen met als insteek dat alles duidelijk is wat de webshop bezoeker ziet en zoekt, wat het aanbod is, en dat het makkelijk is om een product te bestellen. Eén van de specialisme van Arloz is het ontwerpen en optimaliseren van webshop pagina's. Lees meer over e-commerce en webdesign op de internet advies pagina.

Arloz ontwerpt verschillende banners en advertentie types de HTML5 banner, GIF banner, JPG & PNG banners en de tekstadvertenties. Deze banners worden ontworpen a.d.h.v. de bekende en veel gebruikte bannerformaten.

Lees op de banner design pagina de werkzijze en opties of bekijk de banner voorbeelden op de banner portfolio pagina.

De term redesign betekent een herontwerp. Denk daarbij aan een opfrissing van de huidige uitstraling en de onderliggende techniek. Bekijk de redesign pagina of informeer bij Arloz voor meer informatie mb.t. de website/webshop redesign mogelijkheden.

Print bij Arloz is alles wat te maken heeft met drukwerk. Grafische vormgeving voor fysieke en niet digitale doeleinden. Denk hierbij aan huisstijl items zoals o.a. kaartjes, briefpapier, flyers en folders. Meer informatie hierover leest u op de pagina print bij Arloz.

FAQ marketing

De veelgestelde vragen m.b.t. marketing, internet marketing, banner marketing en affiliate marketing diensten van Arloz.

Arloz levert verschillende internet gerelateerde marketing diensten. Internet marketing, banner marketing, affiliate marketing en SEO marketing. Naast uitvoerende marketing diensten kan Arloz ook internet marketing advies geven.

Voor internet marketing kan je de responsive en geanimeerde HTML5 banners, rich media video banners, geanimeerde GIF banners en/of stilstaande afbeelding banners (JPG & PNG) gebruiken.

Elk soort advertentie banner heeft weer zijn eigen doel en zijn eigen voor- en nadelen. Lees op de banner design en banner marketing pagina meer informatie over de banner soorten en mogelijkheden die er zijn.

De kosten voor internetmarketing banners van Arloz liggen tussen de €20,- en €95,- per banner. Dit zijn banner stukprijzen excl. BTW en inclusief ontwerpkosten. Arloz rekent verder geen extra kosten bij correctierondes en er is een altijd een extra korting op banner prijzen mogelijk bij bulk of -herhaalopdrachten.

Lees alles over de kosten van internetmarketing banners op de banner prijzen pagina van Arloz.

Affiliate marketing is een op beloning gebaseerde samenwerking tussen verschillende partijen. Bij affiliate marketing beloont de adverteerder de partij die hun promoot. Er zijn beloningen voor o.a. gegenereerde verkopen en leadgeneratie.

Bijvoorbeeld: partij A heeft een webshop en via een blog/link/website van partij B wordt er geklikt naar de webshop van partij A. Op dat moment wordt er een 'lead gegenereerd', mocht er nu ook een product aankoop plaatsvinden dan wordt er een 'sale' gegenereerd. Voor deze gemaakte lead en/of sale van partij A ontvangt partij B een vergoeding.

Affiliate optimalisatie door Arloz is het optimaliseren van het affiliate programma van de adverterende partij. Arloz kan uw huidige affiliate netwerk account eens onder de loep nemen en kijken of er nog verbeterpunten zijn qua inrichting van het affiliate account. Een controle uitvoeren op content, productdata en het promotie aanbod.

Optimalisatie advies voor affiliate productfeeds, affiliate banners en acties. Affiliate optimalisatie voor het verbeteren van het affiliate account.

FAQ advies

De veelgestelde vragen m.b.t. advies, internet advies, banner advies en affiliate advies bij Arloz.

Arloz geeft internet advies in zijn breedste vorm. Mijn sterkste punten om advies in te geven zijn e-commerce en webdesign. Affiliate marketing en banner design. En advies voor de optimalisatie van de vindbaarheid (SEO advies) voor websites, webshops en affiliate productfeeds.

Advies en informatie over e-commerce. Wat te doen vanuit de huidige situatie, of advies wat te doen om een nieuwe situatie te bereiken.

E-commerce en webdesign advies met als doel het verbeteren van webshop voor meer omzet en een betere ergonomie, meer duidelijkheid qua indeling en navigatie en een betere vindbaarheid.

Advies en informatie over banners. Advies over de content die in een banner getoond kan worden. Advies voor welk type banner (HTML5, GIF, JPG & PNG) u voor welk doel kunt gebruiken.

Advies welke bannerformaten u het beste kunt gebruiken, en de populaire advertentieformaten. Advies over hoe om te gaan met banners in een affiliate netwerk. Bannerset advies. Lees alles over banners op de banner design, banner advies en banner marketing pagina's.

Affiliate advies door Arloz richt zich vooral op het verbeteren van de inrichting en up-to-date houden van het affiliate netwerk account. Hoe om te gaan met acties en het maken van aan actiekalender.

Het verbeteren van de productfeeds en productdata. Hoe je je productfeed kunt verrijken voor een optimaal resultaat d.w.v. productfeed optimalisatie. Hoe om te gaan met affiliate banners en het updaten ervan.

SEO advies blijft een belangrijk onderdeel voor het verbeteren van de vindbaarheid. Arloz heeft als webdesigner al meer dan 20 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie en SEO design, en kan u goed adviseren a.d.h.v. uw website of webshop.

Zoekmachine's zijn in de basis al jaren hetzelfde ze lezen namelijk gewoon programmeercode en laten dat als zoekresultaten in een lijst zien. Echter weet u daar optimaal gebruik van te maken? En welke nieuwe content/programmeercode (gestructureerde gegevens en microdata) zoekmachine's tegenwoordig gebruiken voor de weergave van de zoekresultaten?

Waarom nu SEO advies? Een betere vindbaarheid genereerd meer bezoekers en dat is weer meer kans op een verkoop of klant contact.

De internet advies kosten, tarieven en prijzen van Arloz zijn al jaren lang super scherp, omdat ik als zzp-er geen overheadkosten heb!

De internet advies kosten en tarieven bij Arloz.
Internet advies vanaf €250,- tot €2500,-

De banner advies kosten en tarieven bij Arloz.
Banner advies vanaf €250,- tot €2500,-

De affiliate advies kosten en tarieven bij Arloz.
Affiliate advies vanaf €250,- tot €2500,-

De SEO advies kosten en tarieven bij Arloz.
SEO advies vanaf €250,- tot €2500,-

Informeer vrijblijvend naar de diensten, prijzen en tarieven van Arloz. Neem contact op via telefoon 06-15066974 & 0541-856640, of email naar info@arloz.nl.

FAQ SEO

De veelgestelde vragen m.b.t. SEO (Search Engine Optimization), SEO design, SEO marketing en SEO advies, zoekmachine optimalisatie door Arloz.

Om je vindbaarheid te verbeteren zijn er voor SEO (zoekmachine optimalisatie) verschillende mogelijkheden. Ik heb daarom de SEO diensten onderverdeeld in SEO design, SEO marketing en SEO advies.

Het meest belangrijke is uiteindelijk dat de zoekmachines de website en/of webshop op de juiste manier kan interpreteren. Om zodoende de vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van webpagina's in de zoekresultaten te verbeteren.

Arloz heeft meer dan 20 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization). Het mooie van het meemaken van het begin van Google.com nog voordat er een Google.nl bestond is alle kennis die Arloz als webdesigner heeft opgedaan sinds 1999.

Na vele websites gebouwd te hebben, en goed te kijken hoe zoekmachines deze webpagina's interpreteerden als zoekresultaat weergave. Weet Arloz wat te doen om op een goede manier in de zoekresultaten tevoorschijn te komen.

SEO design is webdesign gericht op vindbaarheid en weergave in zoekmachines. De technische optimalisatie van de programmeercode van de website/webshop voor een betere vindbaarheid.

SEO design heeft als doel dat zoekmachines de website/webshop op de juiste manier kan interpreteren en daardoor ook goed gaan weergeven. Er zijn steeds meer opties om de weergave van je website in een zoekmachine te optimaliseren.

Door o.a. gebruik te maken van gestructureerde data en microdata gegevens wordt je weergave tussen de zoekresultaten sterk verbeterd.

Naast SEO design levert Arloz ook SEO marketing en SEO advies.

SEO marketing is slim omgaan met data en content en hoe zoekmachines die data en content interpreteren, en waar die worden getoond in een zoekmachine! Er zijn namelijk een x aantal posities waar je als website/webshop kan worden getoond in een zoekmachine. En op die posities moet dus de focus liggen in de SEO marketing. Verover je die posities in de zoekresultaat weergave, dan vergoot je je online aanwezigheid en uiteindelijk het aantal website/webshop bezoekers!

Je kan in een zoekmachine o.a. getoond worden als zoekresultaat, shopping item, als locatie en/of bedrijf, afbeelding en als een advertentie.

In den beginnen zag je de naam van een webpagina en een omschrijving als zoekresultaat in de zoekmachine staan. Tegenwoordig kan je a.d.h.v. microdata gebruik en gestructureerde data gegevens veel meer data bij je zoekresultaat weergave laten zien. Zo zie je bij de zoekresultaten van webshop producten tegenwoordig vaak de prijs en een afbeelding staan in de zoekmachine resultaten. Deze aanvulling van data/informatie zorgt ervoor dat er eerder op dat zoekresultaat wordt geklikt.

SEO advies is advies om de vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van uw website/webshop in de zoekmachines te verbeteren. Aan de hand van uw huidge website/webshop kan Arloz een onderzoek of een 'SEO quick scan' doen om te kijken of uw website of webshop voldoet aan een goede vindbaarheid.

Met deze 'SEO quick scan' kijkt Arloz o.a. of de SEO technische opties in de programmeercode voldoende zijn doorgevoerd? En waar de mogelijkheden liggen om uw vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid van de website/webshop te verbeteren. Daarna kan Arloz a.d.h.v. uw wensen een SEO advies op maat geven en een plan van aanpak opstellen.

Op sommige vragen is moeilijk antwoord te geven. Wat kost SEO? Wat kost een auto? Wat kost een huis? Zoals u begrijpt moet er voor een SEO kosten indicatie eerst gekeken worden naar de doelen, de mogelijkheden en de huidige website/webshop. Arloz kan een 'SEO quick scan' doen van uw huidige online situatie.

Na de 'SEO quick scan' zal ik u telefonisch een conclusie aangeven. En daarin zeggen welke opties er zijn om uw vindbaarheid, aanwezigheid en dus zichtbaarheid te vergroten in zoekmachines.

Mocht u aan de hand van die conclusie uit de 'SEO quick scan' overtuigd zijn van de verbeterpunten die ik voorstel. Dan kan ik een offerte op maat maken hoe we deze SEO verbeterpunten kunnen gaan doorvoeren.

De SEO quick scan door Arloz is een onderzoek van uw huidige website/webshop. Hiermee kijkt Arloz of de SEO technische opties in de programmeercode voldoende zijn doorgevoerd. Hoe uw website wordt weergegeven tussen de zoekresultaten. Waar de kansen liggen tot verbetering om de vindbaarheid, aanwezigheid van de website/webshop in de zoekresultaten te vergroten.

De 'SEO quick scan' door Arloz is er voor o.a. voor websites, webwinkels, product- en landingspagina's, de affiliate productfeed, de Google shopping productfeed en WordPress blog websites.

FAQ - Frequently Asked Questions