E-commerce design

E-commerce design

Dankzij het meemaken van het begin van webwinkels in Nederland heeft Arloz Multimedia zeer veel ervaring opgedaan m.b.t. het ontwerpen en realiseren van webwinkels. Naast het ontwerp, de grafische vormgeving om de Look & Feel van een webwinkel te bepalen, zijn er erg veel zaken waar men op moet letten.

Bij webwinkels zijn heldere navigatie, een makkelijke registratie en een simpel bestelproces cruciaal. Het zijn juist die 3 punten die een verkoop via internet realiseren. Als een bezoeker in een webwinkel op één van die drie punten afhaakt, dan loopt u als webwinkelier een verkoop mis en is er conversieverlies.

Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is de inlaadsnelheid van uw webwinkel en het gevoel dat een bezoeker ervaart als hij/zij in de webwinkel winkelt.

Naast e-commerce design geeft Arloz ook e-commerce advies.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'e-commerce design' op Arloz.nl!

Sinds 1999, webwinkel ontwerp en SEO

Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat in het prille begin van 'Arloz Multimedia' de eerste klanten en opdrachten kwamen van retailers die hun eerste stappen zetten op het gebied van online winkels.

Dankzij het compleet ontwerpen van webwinkels, navigatie structuren, product pagina's, cross selling integratie en optimalisatie, registratie processen, nieuwsbrieven, banners etc. heb ik veel kennis verkregen. Tevens speelde bij retailers het aspect van “online en offline” (bricks and clicks) waarin al snel duidelijk werd welke kracht een webwinkel kan hebben als ondersteunend kanaal van een fysieke winkelketen.

Webdesign portfolio Bjornborg

Printscreen van de geanimeerde brand website van Bjornborg.nl uit 2001. Arloz ontwikkelde voor Dutch Brand Management B.V. de distributeur en importeur van Björn Borg in de Benelux van 2001 t/m 2005 diverse websites, screensavers en online promotie materiaal.

Anno nu is de data en het datagebruik van je webwinkel een punt waar vaak veel winst behaald kan worden, hoe beter en uitgebreider de productdata en producteigenschappen zijn, hoe beter en diverser je die data weer kunt gebruiken.

Bricks & Clicks, hoe het allemaal begon

In 1999 tipte ik (Arlo Zwijnenburg) een voormalig marketing manager van de kledingwinkel Score dat het wellicht slim was om te beginnen met een internetwinkel, en zo geschiedde het.

Er werd gezocht naar een technische partij en dat werd e-cube uit Nijmegen, en dankzij dat begon Arloz Multimedia aan het ontwerp van zijn eerste webwinkel voor Score.nl. Het wiel moest toen grotendeels worden uitgevonden en betaaldiensten zoals Ideal bestonden nog niet, internet marketing, nieuwsbrieven, Bricks & Clicks, alles was nieuw!

Webdesign portfolio Score.nl 2005

Een printscreen uit 2005 van één van de webwinkels ontworpen door Arloz voor Score.nl. Arloz ontwierp voor Score naast de webwinkel ook de nieuwsbrieven, banners, Apps en speciale actie websites in de persiode 1999 / 2009.

In de loop der jaren werden er diverse webwinkels ontwikkeld. En ontwikkelde Arloz o.a. de nieuwsbrieven, banners en actie pagina's.

Resultaten score.nl

Score.nl is in 2005, 2006 en 2007 steeds door de vakjury van de Thuiswinkel.org gekozen tot de top 5 van beste internet winkels.

1999 / 2009: Het was een mooi en leerzaam traject waar Arloz Multimedia enorm veel ervaring en inzichten heeft opgedaan m.b.t. internet, webwinkels, winkels, branding, marketing en nog veel meer.

Grafische vormgeving voor digitale media

Naast vormgeving voor webwinkels is er ook de mogelijkheid om digitale media producten te ontwerpen. Denk hierbij aan apps, screensavers voor kassasystemen, holografische en 3D mapping projecties en/of instore promotie materiaal.

Webdesign portfolio Histor kassa screensaver

Voor HISTOR verf i.s.m. een bekende bouwmarkt ontwikkelde Arloz 4 geanimeerde Flash screensavers voor het kassasysteem als onderaannemer van een reclamebureau.

Voor de uiteindelijke technische realisatie heeft Arloz ook samenwerkingsverbanden met diverse gespecialiseerde bedrijven en een groep van zzp-concullega's zodat Arloz u bijna op elk niveau kan bedienen tegen een scherp tarief ten opzichte van full service reclame bureaus. Portfolio voorbeelden op aanvraag.

Mocht u vragen hebben over 'e-commerce design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'e-commerce design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up