Digitale media apps design

Digitale media apps design

Het mooie van digitale media en vormgeving vind ik dat je als het ware vormgeeft op gebruikersgemak en beleving, met functionaliteit en techniek in gedachten.

Digitale media apps design

Design voorbeelden van webshop apps. De getoonde ontwerpen zijn niet verder ontwikkeld tot app maar zijn concept voorbeelden gepresenteerd door Arloz Multimedia.

Apps zijn kleine programma's die op smartphones en smart devices kunnen worden geplaatst door gebruikers. En creëren als het ware een directe link met de gebruiker. Ik adviseer dan ook dat elk bedrijf zijn eigen App heeft.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'digitale media apps design' op Arloz.nl!

Waarom een app?

Waarom? Wat dacht je van het feit dat de gemiddelde Nederlander elke 5 minuten zijn mobiel bekijkt! Een app is eigenlijk een directe connectie 'link/klik' tussen bedrijf en klant. Al begint u enkel met een simpele app waarin u uw bedrijf presenteert met uw bedrijfsgegevens, een doorklik naar de website of webwinkel met nieuws updates en lokale acties.

Daarna is het enkel een kwestie van de app doorontwikkelen en uitbreiden met functies die van toepassing zijn op uw bedrijf.

Waar je m.b.t. statistieken de bekende uitspraak hebt 'meten is weten' daar heb je met de data van je app-gebruiker een goudmijn aan (realtime) informatie tot je beschikking. En de technieken om een kortingscode of kortingsactie aan te bieden als iemand in een bepaalde straal van je winkel is zijn relatief simpel.

Let op! Big Brother is watching ;).

E-commerce apps, shopping tools, klantenacties....... etc.

Personeels- en klanten-apps

Er zijn tal van personeels- en klanten-apps mogelijk die werk en communicatie optimaliseren en dus omzetverhogend kunnen werken voor uw bedrijf. Wat dacht je van een 'interne vraagbaak' app, je eigen f.a.q. binnen de organisatie? Of de 'tips en tricks' app voor je werknemers waarmee je informatie verzamelt en overdraagt.

Enig idee hoeveel interne informatie en kennis er verloren gaat dankzij de moderne jobhopper?

Digitale media apps redesign

Uw huidige app een nieuw design geven of verder doorontwikkelen, informeer naar de mogelijkheden voor redesign.

Mocht u vragen hebben over 'digitale media apps design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'digitale media apps design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up