Portfolio banner design

HTML5 banners affiliate marketing campagne

Hier zie je een portfolio voorbeeld van een affiliate marketing HTML5 bannerset voor de www.mannenzaak.nl. Deze HTML5 banners zijn ingezet voor een affiliate marketing campagne ter promotie van diverse producten, merken en productgroepen van de webshop Mannenzaak.nl.

In de HTML5 banner is er een loop van 6 producten geanimeerd die per set van 3 producten één voor één achter elkaar in en uit beeld schuiven, om zodoende een constante animatie loop te hebben om aandacht te creëren.

HTML5 banners affiliate marketing campagne

HTML5 banners affiliate marketing campagne. HTML5 bannerset gebruikt in het affiliate netwerk van TradeTracker voor de webshop op www.mannenzaak.nl!

Na meer dan 19 jaar banner design en geanimeerde Flash en Gif banners ontwikkeld te hebben gebruik ik nu deze ervaring voor de ontwikkeling van geanimeerde HTML5 banners.

Pagina's gerelateerd aan 'portfolio banner design' op Arloz.nl!

Banner voorbeeld: Responsive HTML5 banner affiliate marketing campagne

Gebruikte bannerformaten in deze HTML5 bannerset

Bekijk ook de Arloz banner design pagina's

Mocht u vragen hebben over 'portfolio banner design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'HTML5 banners affiliate marketing campagne' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up