Banner marketing

Banner marketing

Banners voor Google AdSense, Adwords en affiliate netwerken, 'Arloz' heeft als webdesigner al jaren ervaring (sinds 1999) in het ontwerpen van internet banners. Na ruim 19 jaar geanimeerde Flash banners ontwikkeld te hebben richt ik me nu op het animeren van HTML5 banners.

Bekijk hier een paar HTML5 banners ontwikkeld door Arloz: HTML5 banner design.

Banner marketing: display marketing HTML5 bannerset Silvercreek door Arloz Multimedia

Bannerset display marketing campagne. HTML5 bannerset voor het modemerk Silvercreek ter promotie van de nieuwe dames- en herenjeans modellen 'Amber' en 'Copper' wintercollectie oktober 2016.

Het grote voordeel van banners is dat je ze tegenwoordig snel, gericht en relatief eenvoudig onder de aanbracht kunt brengen bij heel veel mensen via het Google Display Netwerk. Of u nu nationaal, internationeel of lokaal uw website, diensten of producten wilt gaan promoten, nieuwe bezoekers voor uw website zijn maar één klik verwijderd van uw website.

Wilt u ook uw website promoten, een affiliate programma starten of de bannerset in een affiliate netwerk of het Google Display Netwerk updaten?

Naast marketing en advies kan Arloz ook ontwerpen en optimaliseren voor het internet.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'banner marketing' op Arloz.nl!

Bannerset voor internetmarketing

Bij bannersets kunt u denken aan één banner-uiting ontworpen in verschillende hoogte-breedteverhoudingen. Bannersets worden vaak gebruikt voor internet reclame campagnes en voor plaatsing in affiliate netwerken.

Bannerset voor internetmarketing

Door banners aan te bieden in verschillende hoogte-breedteverhoudingen vergroot u de kans dat uw banners op verschillende websites worden geplaatst. Elke website maakt namelijk gebruik van verschillende (standaard) bannerformaten. Arloz maakt als webdesigner graag een bannerset.

Mijn tarieven zijn super scherp omdat ik als zzp-er geen overheadkosten heb. Bij afname van 4 banners kosten HTML5 banners van Arloz €75,- per stuk. En leveren we dus een bannerset van 4 HTML5 banners voor €363 inclusief btw.

Speciaal voor bannersets met meer dan 6 banners is er altijd een “Arloz bannerset aanbieding" aan te vragen voor een kortingspercentage!

U heeft een bannerset nodig, wat nu?

Indien u interesse heeft in bannerset ontworpen door Arloz Multimedia is het enkel een kwestie van uw wensen kenbaar maken. Wij begeleiden u graag verder. En tijdens de ontwikkeling van de bannerset staat u er niet alleen voor, wij denken (brainstormen) graag met u mee! Voor het ontwerpen van banners werkt het het beste als u zelf de onderstaande items kunt aanleveren en aangeeft wat de sfeer moet zijn.

- Logo's
- Foto's (Sfeer, producten, campagne)
- Domeinnaam
- Link / Url / ClickTag
- Tekst
- Pay off (Slogan)
- Button (Klik hier », Doe mee », Naar de shop », Koop online »)

Mocht u vragen hebben over 'banner marketing' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'banner marketing' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up