Advies

Advies

Uit de ervaring die ik (Arlo Zwijnenburg) heb opgedaan sinds ik in 1999 'Arloz Multimedia' ben begonnen geef ik ook advies op het gebied van internet, e-commerce, SEO & vindbaarheid en affiliate marketing.

Of u nu net de eerste stappen online gaat zetten of al vele jaren een succesvolle e-commerce website heeft er zijn altijd wel onderdelen die wat meer aandacht kunnen gebruiken, hoe goed het ook gaat het kan altijd beter!

Uit ervaring is gebleken dat het continu verbeteren van je website en/of webwinkel uiteindelijk leidt tot een hogere conversie, meer omzet en meer bezoekers.

Dankzij het werken voor diverse winkelketens, bekende modemerken en het samenwerken met marketing managers, social media managers, het hogere kader en de directie heb ik bijna alles wel een keer gezien en gehoord wat er allemaal speelt op een internetafdeling en hoe er gewerkt wordt. Daarnaast heb ik samengewerkt met reclamebureaus, marketingbureaus en IT-bedrijven en zo heb ik alle kanten van het spectrum gezien.

Naast advies geven kan Arloz ook ontwerpen en optimaliseren.

Arloz, design, marketing en advies! + SEO

Pagina's gerelateerd aan 'advies' op Arloz.nl!

Internet advies

Internet advies door 'Arloz' is advies in zijn breedste vorm, u heeft een vraag m.b.t. webdesign internet en het world wide web, of u wilt uw huidige situatie onder de loep laten nemen? Ik geef een antwoord, of doe een onderzoek om een antwoord te geven a.d.h.v. uw eigen situatie.

Visitekaartje Arloz Multimedia Visitekaartje Arloz Multimedia

Mocht de vraag of uw probleem buiten mijn belangrijkste expertises vallen (design, marketing, advies en SEO), dan zal ik dat eerlijk zeggen en u eventueel doorverwijzen naar een concullega. Ik heb namelijk geleerd dat iedereen zijn specialismes heeft en dat je nooit alle facetten van het www kunt beheersen.

E-commerce advies

Advies en informatie over e-commerce, wat te doen vanuit de huidige situatie, of advies wat te doen om een nieuwe situatie te bereiken. In 1999 ontwierp ik de eerste webwinkels i.s.m. gespecialiseerde e-commerce bedrijven en retailers in Nederland.

E-commerce advies

Dankzij het compleet ontwerpen van webwinkels, navigatie structuren, product pagina's, cross selling integratie en optimalisatie, registratie processen, nieuwsbrieven, banners etc. heb ik veel kennis verkregen.

Tevens speelde bij diverse retailers het aspect van “online en offline” (bricks and clicks) waarin al snel duidelijk werd welke kracht een webwinkel kan hebben als ondersteunend kanaal van een fysieke winkelketen.

Anno 2016 is de data en het datagebruik van je webwinkel een punt waar vaak veel winst behaald kan worden, hoe beter en uitgebreider de productdata en producteigenschappen zijn, hoe meer je kunt doen met die data.

SEO advies

Een mooie goed uitziende website of webwinkel is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar wordt uw website of webwinkel ook goed gevonden? Dankzij het meemaken van het begin van Google heb ik veel inzichten gekregen in hoe websites en webwinkels in Google getoond worden.

SEO advies zoekmachine SEO advies social media

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is eigenlijk iets wat Arloz als webdesigner vanzelfsprekend vindt bij het maken van een website en de ontwikkeling van een webwinkel. Deze kennis gebruik ik nu voor 'SEO advies' en 'SEO marketing', want de online vindbaarheid is op vele manieren te vergroten en te verbeteren.

Hoe heeft u deze website van Arloz Multimedia eigenlijk gevonden?

Affiliate marketing advies

Creëer meer leads en sales voor uw bedrijf door u aan te melden bij een affiliate marketing netwerk en word lokaal, nationaal of internationaal zichtbaar op het world wide web met banners en productfeeds.

Affiliate marketing advies (Tradetracker, Zanox, Daisycon) Affiliate marketing leads en sales

Affiliate marketing kan dan ook een erg goede tool zijn om uw online zichtbaarheid te vergroten. M.b.t. affiliate marketing geef ik banner advies, feed marketing advies en affiliate optimalisatie tips hoe u beter om kunt gaan met de 'data' die er is. Voor webwinkels denk dan aan de productdata en hoe deze te verrijken en te verbeteren is.

Ooit gedacht dat de product naamgeving een groot effect in Google kan hebben? Ooit gedacht dat u in 1 keer uw concurrentie kunt verslaan in Google door simpelweg betere waarden te creëeren, en uw technische code te optimaliseren?

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up