Portfolio banner design

HTML5 banners display marketing campagne

Hier zie je een portfolio voorbeeld van geanimeerde HTML5 banners voor de promotie van de nieuwe jeans modellen en de webshop van het modemerk Silvercreek op www.silvercreek.nl. Deze HTML5 banners zijn ingezet voor diverse display marketing campagnes. Een serie van deze bannerset was ter promotie van het vrouwen jeans model "Amber" van Silvercreek en de andere serie voor de heren jeans de Silvercreek "Copper".

HTML5 banners display marketing campagne

Bannerset display marketing campagne. HTML5 bannerset voor het modemerk Silvercreek ter promotie van de nieuwe dames- en herenjeans modellen 'Amber' en 'Copper' wintercollectie oktober 2016.

Full motion video advertentie en instore display

Aan de hand van deze banners ontwikkelde Arloz ook een videoclip voor digitale advertenties (full motion video’s advertentie) voor buitenreclame en winkelcentra. Tevens kan deze video advertentie gebruikt worden voor instore display op lcd/plasma TV-schermen.

Na meer dan 17 jaar banner design en geanimeerde Flash en Gif banners ontwikkeld te hebben gebruik ik nu deze ervaring voor de ontwikkeling van geanimeerde HTML5 banners.

Banner voorbeeld: HTML5 banners display marketing campagne

Gebruikte bannerformaten in deze bannerset

Bekijk ook de Arloz banner design pagina's

Mocht u vragen hebben over 'portfolio banner design' of meer informatie willen hebben over de mogelijkheden die Arloz biedt m.b.t. 'banner design' in combinatie met design, marketing en advies!

Ik, Arlo Zwijnenburg sta U graag te woord voor uitleg en toelichting.

Arloz: design, marketing en advies! + SEO... sinds 1999

Page Up